Friday, 8 July 2011

Mega Giveaway by Yana & Cik Putih


Sapa nak join klik banner lelaju giler ye sebelum hilang....

GA ne memang power setelah ditaja oleh 22 blogger dan hadiah? Jangan cakaplah memang boleh tahan gua cakap lu...Nak join? Klik banner di atas tu k...

Ok korang nak tau GA ne di sponsor oleh sapa? Tengok kat bawah ne....

  1. Scarf Sweethoney
  2. Wirda Azurainie
  3. Droplet House
  4. Lens Mania
  5. Ayu-Raudhah Shawlstore
  6. Nora Nabella
  7. Applepinkbow
  8. Syafeika Edora
  9. pixel mania
  10. Wan Hazel
  11. Momo Chan Collection
  12. NHL Colloection
  13. Kei Seinchi
  14. Sya Razali
  15. Aimi Craft
  16. Habibi Hamid
  17. Shawl Az
  18. Imann Abdul
  19. Aan Boutique
  20. KZ Nabihah Boutique
  21. Ciktiqz Adamaya
  22. Tri Fa
Kali ne aku nak tag 3 orang dari member aku iaitu....

1. Min
2. Opie
3. CKJ

Harap-harap sangat random org tu pilih nama aku...

11 comments:

iLa VaNiLLa said...

ila nak join tp tgu num besh2.. ^^

muz said...

@iLa VaNiLLa
num apa yang bes2 ila tunggu tu?? hehe...

Nur said...

muz : hehe , thanks muz da tag name min . :)

..cik gugu.. said...

nk join jugak lah walaupon x kne tag..

muz said...

@Nur
Ur welcome min...

muz said...

@..cik gugu..
Alah gugu sori, muz ingat gugu dah join dah... :)

..cik gugu.. said...

gugu tag muz..
http://akudanchenta.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

muz said...

@..cik gugu..
thx gugu... :)

memorial cute girl said...

dah join dh..hrp2 dpt random pick tu
kenal diorang ni masa kt kmn9 tpi x thu pon diorang blogger..jakun kn

muz said...

@memorial cute girl
Hehe...harap2 random.org tu pilih kan, ye ke lah frenz dengan dorang lah ne??

C i k P u t i h K e b a b o m ! said...

sudah check penyertaan.
thanks for joining & gudluck ! :D