Sunday, 17 July 2011

Surat Cinta Seorang Hackers


Seandainya hatimu adalah sebuah sistem?



Maka aku akan scan kamu untuk mengetahui port mana yang terbuka
Sehingga tidak ada keraguan saat aku c:\> nc -l -o -v -e ke hatimu...
Tapi aku hanya berani ping di belakang anonymouse proxy...
Inikah rasanya jatuh cinta sehingga membuatku seperti seorang yang kalah?
Atau aku memang seorang yang kalah?
Whatever!

Seandainya hatimu adalah sebuah sistem?

Ingin rasanya aku manfaatkan vulnerabilitiesmu...
Pake PHP injection Terus aku ls -la; find / -perm 777 -type d...
Sehingga aku tau kalau di hatimu ada folder yang boleh dicreate atau adakah free space buat aku?
Apa aku harus pasang backdoor "Remote Connect-Back Shell" ?
Agar aku hanya tinggal menunggu connectiond dari kamu saja?
Biar aku tidak merana seperti ini...

Seandainya hatimu adalah sebuah sistem?

Saat semua request-ku diterima aku akan terus debug untuk mengetahui bug terbarumu...
Maka aku akan patch dan pacth terus...
Aku akan jaga service-mu jangan sampai crash dan aku akan menjadi firewallmu...
Aku akan pasang portsentri dan menyeting error pagemu...
" The page cannot be found Cuz Has Been Owned by Someone. Get out!"
Aku janji takkan ada macelinious program atau service yang hidden..
Sebab aku sangat sayang dan mencintaimu...

Seandainya hatimu adalah sebuah sistem?

Jangan ada kata "You dont have permission to access it" untuk aku...
Kalau tak mau di ping flood Atau DDos Attack....!
Kamu harus menjadi sang bidadari penyelamatku....

Seandainya hatimu adalah sebuah sistem?
Tapi sayang hatimu bukanlah sebuah sisteM

Kamu adalah sang bidadari impianku...
Yang telah mengganggu sistemku!
Suatu saat nanti aku akan datang dan mengatakan...
Kalau di hatiku sudah terinfeksi dengan virus yang menghanyutkan...
Tak ada anti virus yang dapat menghalangnya selain

...K.A.M.U....

p/s : layan je ye...haha


16 comments:

oPiE iSa said...

Phewit! Tu diaaaa. 'surat cinta' noq~

hira said...

untuk si dia yang bernama..........
hahaha :p

NA said...

Ecece jiwang berbahasa komputer.

-wina1979-

muz said...

oPiE iSa : Buat opie...hehe

hira : Untuk sidia yang belum aku jumpa..hehe

NA : Hehe... :)

oPiE iSa said...

@muz
Cit, nak hack urang kah tu? @_@

muz said...

@oPiE iSa
Hehe...akan ku cari port terbuka dihatimu...

oPiE iSa said...

@muz
OMG, jan guna istilah IT sama sia. sia nda paham bah~

Adam Roslan said...

Jiwang habis ;)

wan zuliyana [apel] said...

xleh bla. haha
layannnn~

fatin syahirah :) said...

cewaaah. bermadah kata. hehe

muz said...

oPiE iSa : Cinta IT kerana berputik di alam maya... :)

Adam Roslan : :)

wan zuliyana [apel] : hehe...layanz

fatin syahirah :) : hehe...layan jiwang dulu bah... :)

Anak Wak Mail said...

hahaha..terbaeklah!walaupon tak paham sistem2 tu..tapi yang last tu paham!

muz said...

@Anak Wak Mail
Hehe...nasib dapat faham juga yang last tu... :)

blog-tips-kurus said...

silap tekan la.. tadi nak komen gajet sebenarnya. hehe!

muz said...

@blog-tips-kurus
Hehe..ada2 je awak ne?

oPiE iSa said...

Memang faham pon last tu