Wednesday, 27 July 2011

Salam Malaysia!

Assalammualaikum & Selamat Sejahtera semua...


Dah lama tak jalan3 kat blog korang kan... Muz agak busy sedikit beberapa minggu ne, yelah dah nak dekat Ramadhan, banyak kerja nak settlekan... So sorilah kalo tak dapat terjah blog korang yang dah singgah sini... Insya allah Muz akan terjah korang nanti bila ada masa ye... Sekarang ne tak dapatlah nak dok online je... Masa dah mencemburui Muz nampaknya... Insya-Allah kita berjumpa nanti di bulan Ramadahan Al-Mubarak nantiiii... Salam peace buat korang semua ye... :)

10 comments:

Cik Sara said...

Salam Ramdhan~

Guest said...

Bz nya bos kesayangan semua ni...
Anyways, Selamat Menjalankan Ibadah Puasa. :)

sab solhi said...

SORRY JUGAK JARANG BALAS KUNJUNGN MUZ... SAB BZ... =)

Anak Wak Mail said...

selamat menyambut ramdhan!

Cik Kay Jue said...

semoga muz dapat settlekan semua kerja2 muz... :)

muz said...

@Cik Sara
Salam ramadhan juga... :)

muz said...

@Guest
Jangan begitu bah...hehe tak lama lagi puasa tu kan... :)

muz said...

@sab solhi
Takpa muz faham juga tu... :)

muz said...

@Anak Wak Mail
Selamat menyambut ramadhan juga... :)

muz said...

@Cik Kay Jue
Insya allah CKJ.... :)