Tuesday, 12 July 2011

Jom Bermain Gambar Di Monoface

Korang bosan? Nak edit gambar tapi tak pro PHOTOSHOP? Nak buat gambar funny-face? So jom kita buang boring korang tu kat laman web ne, best gak lah kalo nak ketawa sorang-sorang melihat hasil gambar yang korang buat... :)


Nampak gambar di atas tu? Itu salah satu hasil gambar yang telah saya buat, fuh kalo ada muka macam tu kan senang nak pikat gadis...*mula berfikiran jahat*, Haha...relaxlah saya gurau je pun... Jom klik MONOFACE untuk mencubanya sendiri.