Saturday, 30 July 2011

Artikel Tak Keluar Di Dashboard

Mulanya Muz tak perasan masalah ini, ada blogger tegur Muz kenapa artikel untuk lunch Muz post sebelah petang, padahal post tu memang Muz dah post masa tengah hari... Adakah ini masalah feed Muz? Muz pun tak tahu, Muz tak mahir dalam blogspot... Sapa yang mahir boleh bagi Muz penyelesaian tak?


Ini masalah Muz...


 Di atas artikel Muz yang Muz dah post sekejap tadi jam 1948 namun di Dashboard tak keluar begitu juga di Bloglist blogger yang letak blog Muz dalam bloglist mereka...




p/s : Boleh down blog Muz kalo berterusan macam ne...

8 comments:

fatin syahirah :) said...

agak lah. pelik juagk sebab entry pasal 12 tengahari tu keluar petang tadi. aneh jugak. tapi yg ni keluar terus je. masalah kejap je kot :)

muz said...

@fatin syahirah :)
Masalah masih sama artikel muz ne tak keluar di dashboard...

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

dah jumpa solution dia??aku baru jer jadi cam ni lps aku buat 1 entry td..err..hapehal erk??

muz said...

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! : Tak jumpa geng, memang masalah blog spot lah ne...

rayne rawt rawt said...

dah taw ke camne nak solve??

law taw..bagitaw saye bole?? T____________T

muz said...

@rayne rawt rawt
Dia akan baik secara sendiri, tiada jalan penyelesaian... :)

Anif Abdullah| AA said...

takde cara lain eh..huuu
saya pon ade masalah cmtu gak

kyna said...

we have a same problem.. =='