Tuesday, 19 July 2011

Berakhirnya Sebuah Penantian

Malam ne memang malam yang panjang lah, dahlah tu broadband lagi buat hal..*exceed limit*, aku tahulah broadband, ko marah dengan aku sebab banyak guna internet, dah ko internet takkan aku nak tengok je kan...haha



Fuh siot betul line ne, adake patut dia bagi aku GPRS je.. Camne aku nak online, muz tunggu punya tunggu sambil layan movie Khurafat kat tv tadi, akhirnya muz berjaya mendapatkan line 3G semula....hahaha*nada bangga*


Muz mulakan hidup blogger ini setelah mendapat 3G sebentar tadi...*ayat retis*, nak kata comment, mak ai banyaknye...mana lagi jejak kat shoutbox... Sorilah muz tak dapat kot nak balas mereka yang dah terjah muz siang tadi, lewat dah ne beb...muz nak tido kejap lagi...hehe, Insya-Allah ada masa, line clear muz stalk balik kat blog korang ye...


Untuk malam ne rasanya takda entry kot nak update...*yang ne bila kira entry ke*, xpa esok kan WW...haha, hari paling best "no artikel juz gambar je"... Nampaknya setakat sini muz nak cakap kot, cakap banyak-banyak pun bukan laptop ne faham bahasa muz...


Buat MB muz nasihatkan jangan terlalu fikirkan mimpi tu walaupun agak lawak jalan ceritanya... Yakinlah kita hidup di dunia ne ada QADA & QADAR, perbanyakkan doa pada tuhan, sebenarnya mimpi seperti itu ada hikmahnya... Mungkin DIA ingin ingatkan MB bahawa setiap yang bernyawa pasti akan kembali, kerana kita milikNya.. Bersyukurlah sebab MB diberi peringatan dariNya agar MB sentiasa memperingatkan diri MB untuk sentiasa mengingatiNya... Amin



p/s : kalau korang dapat mimpi seperti MB, jangan terlalu runsing. Yakinlah pada DIA, hidup ini sekadar pinjaman dan satu hari nanti kita pasti akan memulangkan pada sang pemilik...

4 comments:

H.J said...

tak pe la muz..malam ni mimpi yang paling sedap plak..haha

AyiLarimA said...

byk2 kn bersabar ye abg Muz.. lawat2 laa blog mira..

aylliarimasiprincess.blogspot.com

:)

muz said...

@H.J
mimpi yang sedap ye bro...mimpi apa tu...haha

muz said...

@AyiLarimA
Thx ye, insya-allah nanti abg stalk mira... :)