Friday, 8 July 2011

Segmen : Jom Jalan Bah Kita

STICKY POST
SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRY BARU


Tu dia segmen lagi kan...

1. Kali ne muz buat segmen JOM JALAN BAH KITA


2. Ok first letak banner muz kat atas

3. Letak tajuk artikel korang tu JOM JALAN BAH KITA

4. Lepas tu tulis sikit entry - contoh : Jika ada peluang saya nak melancong ke ........ (destinasi pilihan korang, pilih destinasi luar negara kali ne...*sekali sekala taste oversea kan..hehe*), kalau korang nak sambung cerita pasal tempat korang pilih tu pun boleh, kalau taknak pun boleh...

5. Letak URL artikel korang tu kat kotak komen dibawah

6. Macam biasa siapa nak follow muz, terima kasih... Kalau tak nak follow pun terima kasih sebab join...

13 comments:

Kendra Bing said...

Discover blogs,videos and pics you otherwise wouldn't have at http://kendrabing.com . Or submit your blog posts to be part of the whole big collection.

oPiE iSa said...

Saya join Sifu! :)

pssst: nak belanje g tempat pelancongan ke? =P

muz said...

@oPiE iSa
Mana URL awak opie?

Hehe..

miss aiai said...

joined..

http://iniceritakulha.blogspot.com/2011/07/jom-jalan-bah-kita.html

AyuInsYiraH said...

assalam..ayu joint ya..

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2011/07/jom-jalan-bah-kita.html

genkc0rner said...

ok..ok..genk join sudah ne..hehehe

http://genkcorner.blogspot.com/2011/07/jom-jalan-bah-kita.html



JOM KOMEN ENTRI GENK
JOM JOIN SEGMEN GENK DAN CP

cute rasberry said...

join

http://areda91.blogspot.com/2011/07/jom-jalan-bah-kita.html

siti hidayah said...

dayah join ^^

http://dayahpunyerbelog.blogspot.com/2011/07/jom-jalan-bah-kita.html

Sunah Sakura said...

alamak...ermmmm..malu pulak lak gitau nak jalan ke mana...ekekkeke~

muz said...

thx pada yang join ye.... :)

muz said...

@Sunah Sakura
Share lah so kita bole tau destinasi impian awak...hehe

oPiE iSa said...

sorry, lupa kasi tinggal link.. :)

http://sophieisa.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-jalan-bah-kita.html

Muaz Faris said...

nak masuk ke tak nak..
tapi nak bagitau, blog ni dah masuk dalam bloglist saya..