Sunday, 27 July 2014

Clash of Clans - muzrc

Assalammualaikum & Salam Sejahtera,

Disuatu petang di pejabat, kerani gua tanya, bro lu main COC tak? Gua jawab tak sebab gua tak langgan mobile internet. Kerani gua cakap, bf gua addict benda tu sampai dengan gua sekali addict... Haha...

Gua pun berfikir apa ke benda best COC tue, gua tengok biasa jer...

Gua pun try download dan main benda ne :3

Ne hasil selepas sebulan, memang benda ne susah giler tambah-tambah kena gua jarang online dan tak reti main COC ne, main terjun jer... Gua rasa membazir je sebulan sebab gua baru level 27 dan trophies 339 pun tak cukup lagi nak join clan...

Tapi mana-mana clan baik bolehlah ajak gua sekali yer ... :3






Free Web Hosting - Hampir Semua Premium Features Ada Untuk Anda

Assalammualaikum & Salam Sejahtera,

Nak try free web hosting yang hampir bagi semua free? Boleh lah tempat untuk belajar web hosting dan kerja-kerja lain... Tapi jangan buat kerja jahat pulok yer... Hehe





Perutusan Aidilfitri 2014 (1435H)

Assalammualaikum & Salam Sejahtera Readers,


Perutusan Raya Admin Korang Boleh Baca Kat SINI, dan jangan lupa join contest dalam thread tue. 0-0

Anyway Admin Mengucapkan SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI & SALAM 0-0

Zeus For Windows v3.97t

[Image: zeusicon.png]
Zeus is a fast and lean, fully scriptable, keyboard centric editor packed full of programmer specific features making it one of the best programmer's editor available.

Some of the major features include:
  • Project/Workspace management
  • Syntax highlighting for C#, C/C++, Clipper, COBOL, D, Fortran, Go, HTML, Java, Pascal, Perl, Python, PHP, SQL etc
  • Easily configured to support any other programming language
  • Integrated class browser,
    code completion,
    code folding and code navigation.
  • Column mode cut, copy and paste.
  • Keyboard macro record and playback with the recorded macro being editable and re-runable.
  • Fully scriptable using the Lua, Python, Java Script, Object REXX, Ruby Script, VB Script or TCL languages
  • Full MSDN integration allows for fast keyword searching
  • Seamless FTP file editing includes support for SSH, SSL/TLS secure FTP protocols
  • Brief, WordStar, Epsilon and Emacs keyboard emulation
  • Seamless Subversion integration allows SVN commands to be run from within the IDE
  • Read what other users have to say about Zeus
  • ...and much more
Changes in v3.97t:
  • General editing speed improvements
  • New multi-cursor, column editing feature
  • Improvements to the tool configuration feature
  • Added Squirrel Language document type
  • New Zeus Squirrel scripting module (i.e. write Zeus macros using Squirrel)
  • Updated ctags database for the Go 1.3 release
  • Updated gofmt and goimports for the Go 1.3 release
  • New xmllint utility to lint, format and validate XML files
  • Updated XML Document Type to use the xmllint utility
  • New option to quickly add a file extension to a document type
  • New option to dock the navigator panel to the left or right of the frame
Screenshot: