Friday, 19 August 2011

Aku Tak Nak Follow Lagi...

Assalammualaikum,

Hmm petang ne baru muz ada masa terjah blog korang yang join segmen ezad tu... Muz dah habis sepak dah, bukan ramai pun... Sikit je, blog tak popular katakan... Haha...

Masa muz blog walking tadi, masa muz nak follow blog korang yang singgah blog muz ne, baru muz perasaan, butang follower dah hilang lagi... Lu memang nakal lah blogspot, suka sangat u main hide & seek ar...

Anyway muz terpaksa guna butang alternative yang korang dah buat tu, samada terfollow atau tidak muz tak pasti lah... Jangan salahkan muz sebab muz bukan sengaja ye, blog spot yang buat hal... Jangan ada yang cop muz sombong...

K lah muz nak sambung buat kerja sambil layan lagu raya ne... Haha... Semangat raya dah ne, tapi tak pasti lagi samada tahun ne cuti muz kena approve atau tidak... Kalo ada yang nak tolong muz bodek bos muz bagi lulus cuti muz, amat lah muz hargai....

Raya nanti muz bagi korang duit raya ye, RM 2 sorang sapa yang dah tolong muz tu.. :)

Wasalam...

16 comments:

..cik gugu.. said...

nti jgn lupa bg duit rye kt gugu..!

siti hidayah said...

nak duit raya boleh? hehe ^^
dah bodek bos Muz. dia kasi cuti 1tahun. baek punye!! :)

oPiE iSa said...

Bah, bia sy bilang sma bos sifu. nti mesti bg cuti, siap bagi cuti pjg lagi.. hahahahahhaa~

abghani said...

salam raya 2u

faridah nazurah said...

followlah guna navigation bar kat atas tu.. kalau tak pun awak copy link org tu then add dekat dashboard. sy selalu buat mcm tu. dh kompem2 follow

Edina Kasyah said...

sape nama bos muz tu??

muz said...

@..cik gugu..
Buli bah kalo gugu...hehe

muz said...

@siti hidayah
Kalo setahun, tak bergaji lah muz, alamatnya tak dapat belanja awak duit raya ne...hehe

muz said...

@oPiE iSa
Cuti tu macam lain je bunyinya...hehe

muz said...

@abghani
Salam raya 2 u juga... :)

muz said...

@faridah nazurah
Ye memang saya buat macam tu pun... Thx

muz said...

@Edina Kasyah
Hehe kenapa edina?

Edina Kasyah said...

@muz

laah dina nk bodek dia laa haha

Anak Wak Mail said...

haha..tak yah balik raya..tido kat opis je!

muz said...

@Edina Kasyah
Nak bodek, x payah muz belanja ikhlas punya ne...

muz said...

@Anak Wak Mail
Hehe...thats so kejam..