Tuesday, 2 August 2011

Windows 8 - 3.0 Update

Nampaknya hameddanger serius dalam membuat skin-pack bagi penggemar windows 8. Kini beliau tampil dengan windows 8 skin pack terbaru beliau yang sudah berada di versi 3.0.




Skin pack windows 8 terbaru ini membawa perubahan di mana boot screen agak berbeza dari boot screen yang selalu kita lihat. Hameddanger telah memberi sentuhan windows 8 pada boot screen skin pack yang telah beliau hasilkan.


Selain itu beliau menggunakan tile mosaic seperti yang digunakan oleh Windows 8, di mana pengguna boleh mengakses beberapa aplikasi secara mudah.



Jika anda ingin mencubanya boleh lah download di SINI


p/s : saya sudah mencubanya dan hasilnya memang menarik dan cun beb !!

5 comments:

sergeant keroro said...

cuak pulak nak try, hehe :P

Anak Wak Mail said...

wahhhhhh..terbaru ni..=)

muz said...

sergeant keroro : Cuba ar try ne...best wooo...haha

Anak Wak Mail : Kira2 cam tu lah juga...hehe

Tea Dno said...

huyohh windows 8. huhuhh..

muz said...

Tea Dno : Dah try ke? :)