Thursday, 4 August 2011

My Notes Untuk Mobile Phone

Perisian ini amat sesuai bagi semua pengguna mobile phone dengan java. Contoh macam nokia, sony ericcson atau lain-lain. Apa kelebihan perisian ini? Biasanya di mana korang save password dan ID laman web korang? Mungkin kalau 1 atau 2 korang boleh ingat lah, kalo banyak macam mana?



Guna ID dan Password sama bagi setiap laman web? Korang dah silap sangat sebab korang tak sepatutnya menggunakan ID dan Password yang sama untuk kebanyakkan laman web. Ini untuk tujuan keselamatan. Kerana itulah ada yang mengadu kena hack. Sebab kesilapan menggunakan ID dan Password yang sama bagi banyak laman web. Ini hanya salah satu sebab kenapa account anda di hack.

Perisian ini seperti notes cuma ianya dilengkapi password dan ini menambahkan lagi ciri keselamatannya untuk korang simpan apa saja data penting di dalamnya. Korang boleh buat sebagai diari mobile dan lain-lain.


Sapa rasa-rasa nak cuba boleh download dari sini


p/s : pengguna java phone download file MyNotes.jar tu ok

2 comments:

sergeant keroro said...

nice! dah lama cari XD

muz said...

sergeant keroro : Dah lama cari, nasib ko sempat jumpa kat sini sergeant... :)