Sunday, 21 August 2011

Review Handphone : Nokia C2-03

Nokia C2-03



Nikmati pengalaman pelayaran web dan peta, menggunakan pad kekunci atau skrin sesentuh. Nokia C2-03 adalah telefon Dwi SIM yang membolehkan pengguna menggunakan hingga 5 kad SIM dengan rupa dan rasa yang berlainan dan dengan pilihan Easy Swap yang memudahkan pertukaran kad SIM tanpa perlu memadamkan telefon atau mengeluarkan bateri. Telefon ini disediakan dengan Nokia Maps untuk Series 40 yang terbaru dan diinstall dengan peta dan tempat menarik tempatan yang membolehkan pengguna menggunakannya dalam mod luar talian. Ia juga dilengkapi dengan radio stereo FM, pemain media dan sokongan memori sehingga 32GB bagi menyimpan ribuan foto, video dan fail muzik.

Harga : RM 320

8 comments:

oPiE iSa said...

bgaus ke hp boleh pkai byk sim ni?

vampire's lovex said...

wow !!!


harga boleh tahan....elok la untk org cam aiii ni hihihi..

comel pon comel...

dylla abas said...

mmg b'niat nk cari fon ni sejak t'baca kat mana ntah.nasib baik ada org buat review :)

p/s : nice info

blog-tips-kurus said...

betul ke $$ nya itu? boleh video call tak?

en.Muz ada info pasal Sony Ericsson; yang boleh video call tapi tak mau 'slide'. tq. :-)

muz said...

@oPiE iSa
Bagus juga kalo penggunanay tu memang minat pakai banyak2 simkad ne...hehe

muz said...

@vampire's lovex
Hehe...bek tu, raya kena tukar hp baru lah kan...

muz said...

@dylla abas
Hehe...napa rasa nak beli ke?

muz said...

@blog-tips-kurus
Insya-Allah dalam masa terdekat ini akan saya keluarkan.. :)