Monday, 15 August 2011

Kerana Kamu, Aku Yang Seksa

Assalammualaikum,

Wadeh, pening sangat hari ne. Line internet meracau 1 hari, habis report semua tergendala, dah lah line internet down, line faks down, aiseh memang teruk lah kerja sebab terpaksa guna berukband je...

Hari ne cukup menyedarkan saya, susah pula hidup di zaman serba teknologi canggih ne, tengok je kerana line internet dan faks meragam hari ne, banyak kerja saya tergendala... semua jadi lambat... dan separuhnya terpaksa dipendingkan ke esok hari memandangkan kelajuan berukband tidak dapat menanggung kerja yang diamanahkan ne...

Hmm..tadi baru lepas buka puasa, perut lah pulak macam nak meragam ne...

10 comments:

NA said...

Dugaan untuk Muz. Baru rasa nikmat ada internet laju apabila dah hilang.

Sabar banyak-banyak ok.

Selamat berbuka :)

Eh perut meragam tu suruh isi lagi ke?

-wina1979-

..cik gugu.. said...

hahaha sabOr jelah ;)

Cik Bell said...

sabar la yer :)

sleeping_maniac90 said...

sbr la erk..
nsb bek jgk ad berukbnd..

oPiE iSa said...

uina. ofis bergantung pd broadband ka?

mmg pening woo klo mesin fax rusak,or down. mmg stress wooo.... =.=!

abghani said...

dulukala tk ada itu semua ok jer keja beres

Ana Jannah said...

sabar je la ye...dugaan bulan puasa...patut jarang update blog...btw..all da best muzz :)

Siti Mashitah Saidin said...

betul2.. kalau tenet tak da, rasa jam hidup..

fatin syahirah :) said...

agaklah. kadang kadang bila mula nak meragam semua nya. rasa teknologi sangat menyusahkan -.- nak buat camne kan. terbiasa hidup dgn teknologi.

muz said...

NA : Hehe, betul bila dah kehilangan baru rasa betapa pentingnya semasa memilikinya...

..cik gugu.. : Sabarlah je lah ne...hehe

Cik Bell : Sabar dah pun..hehe

sleeping_maniac90 : Itu pasal, nasib berukband banyak membantu kerja aku dua hari ne...hehe

oPiE iSa : Semasa ketiadaan internet je lah syg...hehe

abghani : Itu pasal, dulu rasanya tak sama dengan sekarang yang berharap dengan mesin untuk membuat kerja ne...

Ana Jannah : Hehe, thx cuz perasan muz jarang update ye... :) anyway all the best gakk.. :)

Siti Mashitah Saidin : Betul tu, hehe.. rasa cam tak complete je ne...

fatin syahirah :) : Hehe, itu sebab lah, kalo ada pun rasa susah, tym dah teda pun lagi rasa susah ne...hehe