Wednesday, 28 December 2011

Tune Up 2012 Keygen [MEDIAFIRE]

Assalammualaikum & Selamat Sejahtera,


Siapa yang gunakan Tune Up? Tune Up ne bagus untuk maintainkan PC korang dengan tools dia yang power2 kat dalam tu, Muz dah lama guna Tune Up ne dan memang best lah... Kat sini Muz nak share Tune Up 2012 Keygen yang dihasilkan oleh Muz dengan membuat beberapa refer dari google...

Sapa rasa2 nak pakai keygen ne boleh lah download ye... :D

Download daripada link MediaFire : http://www.mediafire.com/?ahsuym2d7ljyni2

Countdown 2012 Edisi UAI


Mohon disebarkan kepada yang lain, sambutlah malam tahun baru 2012 dengan amal ibadat kepada Allah S.W.T.

Amin

Hack In Paris (Call For Paper)



Tuesday, 27 December 2011

RC Proxy Grabber

Di sini saya nak share satu tools dengan korang semua, tools ne biasa-biasa saja iaitu RC Proxy Grabber . Tools ini dibuat menggunakan Visual Studio. Source Code tools ne dari sorang kawan saya iaitu Phiber_Optik...


Thursday, 22 December 2011

Sabily Uhud 11.10 Release


Bismillah Arrahman Arrahim,

Assalamo alaykom,

The Sabily team is proud to announce the release of the new version of Sabily 11.10, codename "Uhud".

Thursday, 8 December 2011

Menggerakan Pointer Mouse Menggunakan Mata

Assalammualaikum & Selamat Sejahtera...

Tadi masa jalan2 cari target kat google, jumpa plak benda ne yang rasanya best nak kongsi dengan korang semua...

Ini adalah satu perisian daripada sourceforge. Dimana perisian ini digunakan untuk mengawal tetikus dengan menggunakan muka dan mata.



Tuesday, 6 December 2011

Cara Memeriksa Windows Activation


Assalammualaikum & Selamat Sejahtera...


Di sini adalah beberapa trik yang jarang digunakan untuk memeriksa activation windows.