Monday, 8 August 2011

Identiti Makcik Hajjah Sitt AlWuzara Dibongkar

Wah akhirnya identiti manusia lakhanat ne terbongkar juga. Sepandai-pandai tupai melompat akhirnya jatuh ke tanah juga.

Diucapkan tahniah kepada Hacker Gay Sec kerana telah berjaya mendedahkan identiti sebenar manusia lakhanat Makcik Hajjah Sitt AlWuzara ini...

So ada yang kenal manusia lakhanat ne? Manusia macam ne memang tak sepatutnya hidup dah kat muka bumi ne... Mengutuk agama Allah, semoga neraka merinduimu wahai manusia lakhanat....

Kini Makcik Hajjah Sitt AlWuzara telah kalut untuk memadam trace nya namun sayang sekali semua bukti sudah berjaya diambil oleh Gay Sec.. Korang boleh akses maklumat ini dari Gay Sec.

Namun sekarang Gay Sec tengah down kat page pendedahan tu, mungkin manusia lakhanat ini cuba memadam bukti di sana.

Sumber : Gay Sec, Abg Ben, Che Amad

11 comments:

QueeN TerataI said...

dia takut la tu agaknya.. identiti dah terbongkar

ninie_azriena said...

alhamdulillah..berkat bulan ramadhan ni..
ALLAH tunjukkan kat dia siapa yang lebih berkuasa..
menyorok kat dunia ni pun tak ada gunanya sebab kat akhirat nanti, semuanya akan dibentangkan..tak sorok sikit pun..

nota: kepada si polan, bertaubatlah..sesungguhnya ALLAH MAHA PENGAMPUN..

Ana Jannah said...

laaaaaaaaaa.........manusia ini rupanya
~semoga hidayah masih ada dlm hatinya..

Anak Wak Mail said...

betul ke ni orgnya?hehe..takut tersalah org pulak..niaya je..=)

dayu_myself said...

sepandai-pandai tupai melompat,
akhirnya jatuh ke gaung jugak..erkk..

wlupun lpas dkt dunia,
kat akhirat dah tiada tmpt bersmbunyi...sdihnya..huh

LUNA LANUN said...

mohon kebenaran untuk share di blog saya yer... try bukak gaysec punya web, takleh lak...

Yusuf Tayyob said...

Mari ramai2 buBuH Kerengga kaT seLuar daLam dierr!!

muz said...

QueeN TerataI : Mesti takut punya...boleh kena ISA wooo...

ninie_azriena : Semoga dia sempat bertaubat...

Ana Jannah : Tu lah...semoga dia diberi hidayah...amin...

Anak Wak Mail : Insya-Allah jika GaySec tidak terbuat kesilapan... Inilah orangnya... :)

dayu_myself : Betul, kat dunia mana nak sorok, dengan izin Allah tiada apa yang kita boleh sorok...

LUNA LANUN : Dipersilakan... :)

Yusuf Tayyob : Jom...hahah

vampire's lovex said...

dia ingt dia pandai sgt la tu..hohh akhir nya...tertangkap juga..nk tgk ahhh muka dia cmna..update lg k pasal dia...

TeAqArH said...

xtau nak caye ke x??dgrnye pemilik wajah ini sudah membuat laporan polis...xtau la btol ke idak..sbb ade kwn dia yg kuarkan kenyataan...tp,dia sndri x pst btol ke kwn dia ni terlibat...xmau maki hamun ke hape tkut nnt dtg kat diri sndiri..semoga ALLAH tunjuk kebenarannye nnt...lau salah...nnt jd fitnah..lau betol..kite jgn maki dia..tp doakan dia diberi hidayah..^_^

Niena Pengembara Ilahi said...

kalau benar ni orgnya, moga dia diberikan hidayah.. tpi pasti ke dia ni.. erm