Tuesday, 2 August 2011

Segmen | Sejam Bersama Lepak Bersama Muz


Korang rasa nak join? Tembak banner atas ne sampai hilang..

Untuk segmen kali ne kawan kita genk kata dia akan wat camne... :

"Sempena bulan Ramadhan ini genk nak meluangkan masa bersama blogger dengan stay d blog anda sambil usha entri-entri anda.
Genk akan baca seberapa banyak entri dalam masa sejam dan sekaligus memberi komen pada entri anda."

So sapa rasa-rasa nak minta usha blog dia dengan genk, jom join segmen ne. :)

4 comments:

BloomSyaz said...

ziarah menziarah dari segmen yg sama .

http://bloomsyazituaq.blogspot.com/2011/08/segmen-sejam-bersama-erinlubhimunly.html

muz said...

BloomSyaz : Thx... :)

ayulestari_aishiteru said...

terTarik dengan segmen awak Ni. join bolee?


http://www.ayulestariaishiteru.co.cc/2011/08/segmen-sejam-bersama-lepak-bersama-muz.html

dan nak minta jasa baik awak. Jum tengok !

http://www.ayulestariaishiteru.co.cc/2011/08/nak-mintak-jasa-baik-dari-awakawak.html

c genk bah ne said...

lama inda masuk blog ko ani eh..huhuh..bah aku o terjah entri2 ko ne..


MENARIK DI genkcorner.blogspot
JOM BACA


1 ORANG TUA BIAR TERUS BEKERJA,ORANG MUDA BIAR TERUS MENGANGGUR

2.MAAF!!SAYA TAK LAYAN BLOGGER FOLLOWER CIPUT

3.GAMBAR GIRLFRIEND AMIRUL HADI ZAINAL

4.ENGKAU MEMANG CANTIK,TAPI CANTIK SEBAB……