Thursday, 30 June 2011

Pengakuan Jujur Blogger...

Di sini saya pemilik blog "komputer-milikku.blogspot.com" ingin membuat pengakuan terbuka kepada semua blogger yang ada. Saya yang identiti masih dirahsiakan atas beberapa sebab ingin mengakui satu perkara. Saya berharap tiada pihak yang akan tersinggung di atas pengakuan saya ini...hmm...*NADA SERIUS




Saya secara terus terang ingin mengakui bahawa SAYA SUDAH BERBLOG SELAMA SEBULAN...hehe...*ne pun maw kecoh... :p"




Saya nak ucapkan jutaan terima kasih kepada semua blogger yang telah memberi support kepada saya selama ini dalam dunia blog ini, saya sedar untuk menjadi seorang blogger yang disukai ramai bukanlah mudah, walaubagaimanapun saya akan terus berusaha agar saya dapat diterima di dalam dunia blog ini...




Kepada semua rakan-rakan selamat berblogging dan berkongsi pandangan, maju blogging untuk blogger...hehe...Pada pengakuan saya kali ini saya nak ajak korang semua terjah blog yang telah memberi banyak support kepada saya selama ini...

JOM KITA TENGOK SIAPA YANG KENA...



  1. http://nabilapds676.blogspot.com/
  2. http://edinakasyah.blogspot.com/
  3. http://www.orangmuo.com/
  4. http://ikha89.blogspot.com/
  5. http://qamarguyz.blogspot.com/
  6. http://minmoshi.blogspot.com/
  7. http://fatanah-jasmari.blogspot.com/
  8. http://eizahiranuar.blogspot.com/
  9. http://redzwanieredzmann.blogspot.com/
  10. http://naimulfirdaus.blogspot.com/
  11. http://theprincessofflowers.blogspot.com/
  12. http://emichurp.blogspot.com/
  13. http://ieqafiqah.blogspot.com/
  14. http://nurmaira95.blogspot.com/
  15. http://gulahatianis.blogspot.com/
  16. http://normaszarina.blogspot.com/
  17. http://akemilurves.blogspot.com/
  18. http://islamiconcept.blogspot.com/
  19. http://ana-jannah.blogspot.com/
  20. http://ceriteracikiqaa.blogspot.com/
  21. http://officialzettynajwa.blogspot.com/
  22. http://syeraho.blogspot.com/
  23. http://sayangmimin92.blogspot.com/
  24. http://sarahnaiemah.blogspot.com/
  25. http://uglybloggy91.blogspot.com/
  26. http://abad5231.blogspot.com/
  27. http://etysalbiah.blogspot.com/
  28. http://alildreamer.blogspot.com/
  29. http://mien91.blogspot.com/
  30. http://eydamanja.blogspot.com/
  31. http://khairunnisa-haris.blogspot.com/
  32. http://rapunzel-life.blogspot.com/
  33. http://ulanweblog.com/
  34. http://wowimstillamyshuhada.blogspot.com/
  35. http://anakwakmail.blogspot.com/
  36. http://www.monnyet.blogspot.com/
  37. http://zulfattah.blogspot.com/
  38. http://shafiqhashim.blogspot.com/
  39. http://ainolmursyida.blogspot.com/
  40. http://ryoazhar.blogspot.com/
  41. http://wahidathakhrim.blogspot.com/
  42. http://suob.blogspot.com/
  43. http://qyrulnysa.blogspot.com/
  44. http://abglan.com/
  45. http://ninabanana94.blogspot.com/
  46. http://diarisifroggie.blogspot.com/
  47. http://cheritakudankamu.blogspot.com/
  48. http://lautanteh.blogspot.com/
  49. http://al-afiqanakdaddy.blogspot.com/
  50. http://greengreengitu.blogspot.com/
  51. http://sebagairenungan.blogspot.com/
  52. http://haticikgadis.blogspot.com/
  53. http://lentiformnucleus.blogspot.com/
  54. http://mzulfadzly.blogspot.com/
  55. http://syazwani30.blogspot.com/
  56. http://greenmummy3205.blogspot.com/
  57. http://inikisahsyifa.blogspot.com/
  58. http://tanpenshoosetsu.blogspot.com/
  59. http://kayjueblog.blogspot.com/
  60. http://thecahayabulan.blogspot.com/
  61. http://kasihzulaikha.blogspot.com/
  62. http://ash-tsukidate.blogspot.com/
  63. http://sukasukisajasuka.blogspot.com/
  64. http://thedustyblurbs.blogspot.com/
  65. http://sirnabiela.blogspot.com/
  66. http://wordplaysolely.blogspot.com/
  67. http://nurafeeqah13291.blogspot.com/
  68. http://haffizmohdnoor.blogspot.com/
  69. http://sitinuranis.blogspot.com/
  70. http://petuapakar.blogspot.com/
  71. http://soyasedap.blogspot.com/
  72. http://hazirahramli.blogspot.com/
  73. http://mierafadziela.blogspot.com/
  74. http://cikida89.blogspot.com/
  75. http://idaida0504.blogspot.com/
  76. http://erynsyaze.blogspot.com/
  77. http://farahahsulong.blogspot.com/
  78. http://misszaty.blogspot.com/
  79. http://thestrangeofme.blogspot.com/
  80. http://sophieisa.blogspot.com/
  81. http://duniakita-dunianakmuda.blogspot.com/
  82. http://ezzolove.blogspot.com/
  83. http://boyz-ed.blogspot.com/
  84. http://akutembakau.blogspot.com/
  85. http://shizuka143nobita.blogspot.com/
  86. http://epalpai.blogspot.com/
  87. http://chocoraisin20.blogspot.com/
  88. http://citerlama.blogspot.com/
  89. http://mieszwiahpunyastory.blogspot.com/
  90. http://ismifarah.blogspot.com/
  91. http://89shah.blogspot.com/
  92. http://biskutcelup.blogspot.com/
  93. http://liyanaloud.blogspot.com/
  94. http://cyndersab.blogspot.com/
  95. http://belognurulatiqah.blogspot.com/
  96. http://goodtobesecret.blogspot.com/
  97. http://raimavalo.blogspot.com/
  98. http://farahmusa.blogspot.com/
  99. http://wahidahtulruhana.blogspot.com/
  100. http://shedaramlan.blogspot.com/
  101. http://dayahpunyerbelog.blogspot.com/
  102. http://mohdasynor.blogspot.com/
  103. http://katakituhijau.blogspot.com/
  104. http://hebohyasminedanny.blogspot.com/
  105. http://typohorlic.blogspot.com/
  106. http://metzbujang.blogspot.com/
  107. http://merahlaben.blogspot.com/
  108. http://syaimzhebatz.blogspot.com/
  109. http://zureensukasushi.blogspot.com/
  110. http://andrik-mcvean.blogspot.com/
  111. http://loveroses.blogspot.com/
  112. http://littlequeenstory.blogspot.com/
  113. http://depalma-sp.blogspot.com/
  114. http://sheypull.blogspot.com/
  115. http://athibe.blogspot.com/
  116. http://akumahumerepek.blogspot.com/
  117. http://hadifar-fyda.blogspot.com/
  118. http://vanillasynus.blogspot.com/
  119. http://nut9236.blogspot.com/
  120. http://azzaazman.blogspot.com/
  121. http://suksesguirlz.blogspot.com/
  122. http://tapakakikasut.blogspot.com/
  123. http://luqaz.blogspot.com/
  124. http://garyasip.blogspot.com/
  125. http://eerashera.blogspot.com/
  126. http://intizhar-kalamhati.blogspot.com/
  127. http://zulfattah.blogspot.com/
  128. http://nursyahirunisa.blogspot.com/
  129. http://ciksya-cda.blogspot.com/
  130. http://akudanchenta.blogspot.com/
  131. http://www.sunahsukasakura.com/
  132. http://swetiepinky69.blogspot.com/
  133. http://salimharmanain.blogspot.com/
  134. http://akukaudanpuisiku.blogspot.com/
  135. http://blueberrycheese3324.blogspot.com/
  136. http://kisahhatiberbicara.blogspot.com/
  137. http://salasiahahmad.blogspot.com/
  138. http://www.fadzmiemohamad.com/
  139. http://www.akubypojie.blogspot.com/
  140. http://songsboutlife.blogspot.com/
  141. http://annida75.blogspot.com/
  142. http://segalanyaaku.blogspot.com/
  143. http://platunkhaz.blogspot.com/
  144. http://ceriterahatiana.blogspot.com/
  145. http://idamira.blogspot.com/
  146. http://shazanahanisnamadiberi.blogspot.com/
  147. http://matakail-matakail.blogspot.com/
  148. http://villakesyukuran.blogspot.com/
  149. http://storymoryofbebynda.blogspot.com/


Dan tidak lupa juga kepada silent reader saya, terima kasih kerana kamu semua support saya....

Semua senarai di atas saya letak dalam PAGES BLOGLIST >DI SINI<

80 comments:

iLa VaNiLLa said...

ila num 118.. ingtkan xda.. hehehe

teroskan berblog.. bagos muz sb dh ad 200.. ila lepas 8bulan bawu dpt.. ngeh3.. caiyok3 muz.. ^^

muz said...

@iLa VaNiLLa
Thx u...

Muz pun x sangka juga ne... muz takut ada yang tak terlist sebab ada yang guna profile silent reader...

Cik Kay Jue said...

hoooyeeehh.. tahniah2..
saya bangga menjadi anak malaysia.(tak de kene mengena) hihi..

muz said...

@Cik Kay Jue
hehe...thx CKJ, tak sangka plak muz sebulan cepat betul berlalu ne...

Miscellaneous Smiles said...

congt..=D~

muz said...

@Miscellaneous Smiles
Thank you.... :)

~Kisah Hati~ said...

136... mekaseh ya muz... kita bru berkenalan... hehe... :D

muz said...

@~Kisah Hati~
Ur welcome... ya dan saya senang kenal awak, mengusutkan otak saya dengan bahasa puitis awak... *dahlah aku ne gagal sastera dulu*

~Kisah Hati~ said...

hahaha... nampak sangat tak puas ati lagi tak menyelam ke dasar hati... :)

TeAqArH said...

wah..tahniah2.da sebulan erk..ni nak tacink ni..x tersenarai pun..merajuk 5mnit..

TeAqArH said...

alamak..tqah ade dalam bloglist muz la..terharunya...^_^

muz said...

@~Kisah Hati~
Hehe...bahasa awak berbunga sangat, memerlukan masa untuk saya menilainya...

muz said...

@TeAqArH
Alah tak tersenarai ke?

Susah muz buat list maw cari link tiap blogger yang follow muz...

Sori yer... :)

muz said...

@TeAqArH
Hehe...so kena happy ye, jangan majuk g... :)

TeAqArH said...

tak majuk dah..hehehe..^_^

muz said...

@TeAqArH
Kan comey macam tu... muz x reti pujuk taw kalo awek majuk ne...

TeAqArH said...

da tau da comel..jgn puji..nanti kembang..meletup pulak..hehehe

muz said...

@TeAqArH
Hehe...muz maw puji juga, camne lah tu?

TeAqArH said...

walaweh..jangan la..kembang semangkuk nnt tqah ni..btw,tqah pun da msukkan muz kt BL tqah..^_^

muz said...

@TeAqArH
Hehe..ok2 muz stop puji dulu, nanti meletup pulak, takda pun muz jumpa nama muz dalam BL tqah... :)

TeAqArH said...

hahaha..okeh...like dat la..hehehe...org berbudi,kite berbahasa...^_^

Met bUjang said...

wahh Thanx bujang ada hihi

Terbaek ! :)

muz said...

@TeAqArH
Wah semangat satu malaysia oh...hehe

muz said...

@Met bUjang
Ko mesti ada bujang, sebab ko cikgu ajar benda "blue"....hahahahaha

TeAqArH said...

xmau2..x suke 1 malaysia....:(

muz said...

@TeAqArH
Lah anti satu malaysia rupanya...bah samalah ne dengan saya...tapi nda boleh memprotes sini nanti ke ISA...hahaha

TeAqArH said...

hahaha..btol gak tu..tqah sukeeeeeeeeeeee sangat dgn 1MALAYSIA

muz said...

@TeAqArH
Lah kejap suke kejap tak suke, biar betul ne...heheh

Takut kena ISA ke... :)

sab solhi said...

sy 94!! hehe... tx jugak pada kamu!!

TeAqArH said...

x tkut la kene ISA tu..tp nak terjamin masa depan..so kene la berpura2 suke sangat ngn trademark tu..^_^

muz said...

@sab solhi
Ur welcome sab... thx 4 ur support... :)

muz said...

@TeAqArH
Haha...ye betul tu...kena berpura2 ye, ne barulah rakyat malaysia sejati... :)

vampire's lovex said...

pehhhh rajin gilak list kan..

keep it up bro...

fighting !!!

TeAqArH said...

hahaha...memang sejati...kamilah juara gagah dan bersedia mengibar bendera...^_^

muz said...

@vampire's lovex
Haha...ada je ko VL, anyway ne lah akibat bila dah takda idea nak tulis entry...hehe

muz said...

@TeAqArH
Habislah, muz rasa cam nak terjun bangunan ne...hahah

TeAqArH said...

cepat2 terjun..tqah da sediakan alas tempat terjun yg bomba tu..x sakit punye la..^_^

muz said...

@TeAqArH
Haha..xmawlah muz belum kahwin lagi ne.. :)

TeAqArH said...

hahaha...tau pun x kawen lg....igt nak buat babak titanic td..tp awal2 la ckp..xmau join..hehehe

muz said...

@TeAqArH
Tqah nak ajak muz wat bab titanic, boleh aja bah...free tu...hahaha

TeAqArH said...

xmau2.okeh la..nak sahur n tdor..selamat menyambut isra' mikraj..^_^//esok pulak kite chat kat komen ni...nice to know u fren

muz said...

hehe, ok selamat menyambut israk mikraj tu...nice to know u 2...hehe

anakmuda said...

wahh, neh kompom BW siang malam neh..

muz said...

@anakmuda
Hehe manada, xda keja kan so blog lah jawabnya...*statement blogger kental*...hehe

misspurple said...

haha trbaekk !! eh,blog nsa pon ada dlm list..waa sukanyer !! haha keep it up oke :)

Shuk_ArChie said...

ehem... sebulan dah ada 200 f... tahniah... keep blogging bro... nice blog! ^_^

muz said...

@misspurple
Thx frenz for support me...hehe :)

muz said...

@Shuk_ArChie
Thx frenz...saya akan try untuk update sentiasa...hehe

vampire's lovex said...

ouhhhh annivesary ke sebulan ke..hahaha aku baru dapat load gambar tu,td internet slow..

tahniah !!!

muz said...

@vampire's lovex
Lah yeke sori kalo picture berat sangat kot...

Thx ye VL my sis...hehe

tiefazatie said...

tahniah2!hihi..keep on blogging bro!

muz said...

@tiefazatie
Thx ifa...semangat ne, nampak tu moto "maju blogging untuk blogger"... :)

oPiE iSa said...

selamat ulang-bulan..

Hehe..
Baru sebulan dah beratus follower sebab contnt u best.

Wuwuwuwu.. Sya ade tu yg ke 80..

Tengs alot SifuMuz!

Anak Wak Mail said...

wah..tahniah!!selamat ulang tahun satu bulan..

teruskan berblog!

muz said...

@oPiE iSa
Hehe..tq opie, and thx juga atas support k... :)

muz said...

@Anak Wak Mail
Tq AWM, thx gak atas support yang diberi ye.... :)

Miecyber said...

Mula mula saspen gak...

Tahniah anyway....

Hilang Lagi Warisan Melayu

muz said...

@Miecyber
Thx for visit n ur support my new friend... :)

feyus said...

Huhuhu, blog kite takde ke ?:)
Jadual Filem Pawagam Bulan Julai 2011

muz said...

@feyus
Alamak mesti awak follow saya guna profile silent reader sebab tu saya tak dapat jejak awak balik...sori ye..

..cik gugu.. said...

muz... err ko owg mana eh?? ce buat n3 psl diri ko.. nk jugak aq taw.. ;)

muz said...

@..cik gugu..
Saya dok sabah, em ok nak cari resource dulu untuk entry tu...hehe

Sunah Sakura said...

wahhhhh...saya no 131!!!! hehehhee... tahniah da berblog selama sebulan! keep it up!

muz said...

@Sunah Sakura
Tq Sunah Sakura, ne pun atas support blogger, thx lah sebab support untuk berada di sini... :)

imanbieyha said...

wah.... mesti penat nak taip all link bloggers lain hee

muz said...

@imanbieyha
Takpa lah janji blogger senang hati... :), thx 4 reading...

anakmuda said...

ayat tak boleh blah la yang kau kasi muz oii.. *bloger KENTAL konon :P

muz said...

@anakmuda
Hehe...betul wei, x caya tanya bujang ama umar.... :P

Met bUjang said...

wakaka aku ajar blue ?? bila ??hehe

muz said...

@Met bUjang
Bila bujang?

anakmuda said...

ya lah kau..

muz said...

@anakmuda
Hehe...ya lah aku lah ne... :)

anakmuda said...

aduuhh.. mmg lah kau. takkan dia kot..

muz said...

@anakmuda
yang dia pula siapa?

mula membingungkan... :p

anakmuda said...

mana tau. kwn kau la kott.

muz said...

@anakmuda
Kawan saya...

emm awak lah tu... :)

siti hidayah said...

tahniah ye. wahh! sekejap je dah ramai follower :D

muz said...

@siti hidayah
Thx dayah... Hehe, saya no komen pasal follower ini...

Famili Ceria said...

yeay...aku yang ke-113...

Anonymous said...

backlinks seo seo training backlink service backlink software