Wednesday, 22 June 2011

Homeguard Kelogger

PERINGATAN!!!!!

Gunakan cara ini hanya bila terdesak, sesungguhnya mencuri maklumat orang lain tanpa kebenaran adalah

SALAH DI SISI UNDANG-UNDANG dan HARAM DI SISI AGAMA!!!

- Saya tidak bertanggungjawab atas sebarang kesilapan dan masalah yang bakal timbul -


Ok...macam marah ja ko muz? -->bukan marah tu nasihat je... Ramai nak tahu kan cara hack private orang lain samada FACEBOOK tau yang lain2, sebenarnya apa yang kita boleh lakukan adalah melalui phising ataupun KEYLOGGER dan inilah yang akan saya kongsikan caranya kali ini "KEYLOGGER"...



KEYLOGGER akan merakam setiap pergerakan keyboard anda yang ditekan, dengan cara ini anda boleh melihat segala perbuatan yang berlaku kepada laptop anda ketika sedang digunakan oleh orang lain...



Disini saya sertakan satu perisian yang mempunyai fungsi KEYLOGGER iaitu HOMEGUARD.
HOMEGUARD seperti pengawal yang akan menjaga laptop anda setiap kali ia dihidupkan.



HOMEGUARD akan memberi anda maklumat melalui KEYSTROKESS, SCREENSHOT mengenai pergerakan laptop anda sepanjang masa dihidupkan termasuklah laman web yang dilawati dan lain-lain. Ini akan membekalkan anda segala maklumat aktiviti laptop anda saat digunakan.



Namun saya nasihatkan anda tidak menyalahgunakan perisian ini untuk mencuri maklumat peribadi orang lain !



HOMEGUARD juga selamat digunakan, sekiranya ANTIVIRUS anda mengesan crack sebagai VIRUS itu hanya amaran palsu. Saya jamin kerana saya telah menggunakan perisian.



Berminat? DOWNLOAD HOMEGUARD DISINI -->

19 comments:

iLa VaNiLLa said...

wow...!!

NuSaNa NoSa 91 said...

dasyat gak.. tamau la pinjam laptop ngan pc org dah pasni.. takuttt~ T_T

Syarafi[skyforce331] said...

dahsyat2...nk try nie..hehe

Darkbatman said...

info bru ne.. tk note!

Anak Wak Mail said...

erk..best gak nih..boleh di cuba..

Cik Kay Jue said...
This comment has been removed by the author.
Cik Kay Jue said...

mcm mana nak guna ni..

muz said...

@Darkbatman
Thx for visit bro...

muz said...

@iLa VaNiLLa
Jangan amal selalu teknik ne ye...hehe

muz said...

@NuSaNa NoSa 91
Jangan takut, ada cara untuk elak semua ne...nanti saya share... :)

muz said...

@Syarafi[skyforce331]
try ja mana taw best kan...hehe

muz said...

@Anak Wak Mail
sudah semestinya untuk dicuba... :)

muz said...

@Cik Kay Jue
maksud awak macam mana tu? nak setting ke?

Cik Kay Jue said...

da dwnld.. nak gunakan nyer.. macam mana mau start?

Eera Shera said...

interesting..mau try la..hehe..

muz said...

CKJ : Cuba rujuk di bahagian READ ME, di situ ada cara nak install..

muz said...

eera : cubalah kalo nak...hehe

Elina Ima said...

betul ke salah dari sisi islam :p gerun pula mendengarnya...

Cyberflyz said...

keylogger mmg best..
kt mna ley cari yg remote nye ek...?