Wednesday, 22 June 2011

Kamera Untuk Bergaya...

Panasonic LUMIX DMC-FX78

  • Kamera ini bertujuan untuk para pengguna yang mahukan gaya dan sering mengikuti fesyen.
  • Panasonic LUMIX DMC-FX78 adalah kamera digital bergaya hybrid yang dikendalikan dengan sentuhan melalui skrin LCD 3.5 inci yang luas.
  • Ciri-ciri mainan semula termasuk mod Pembaiki Kecantikan Seni (Art Retouch), sementara menghasilkan kualiti gambar terbaik dengan menggunakan 5x zoom optikal kanta sudut lebar F2.5 LEICA DC VARIO-SUMMARIT.
  • Panasonic LUMIX DMC-FX78 mengawal situasi cahaya rendah dengan pengesan Kelajuan Tinggi CCD (Hi-Spped CCD sensor) 12.1 megapixels dan mempunyai Perakam HD Penuh (Full HD Movie Recording) pada 1080p.
Harga?

Boleh tahan juga dalam RM 1,299.00

4 comments:

BajinganCinta said...

Abby guna Olympus FE360 sahaja...:)

Anak Wak Mail said...

teringin nak pakai kamera ni..nak beli dslr tak mampu..kamera lumix gambar dia cantik2..kalau tak silap ringan jugak kan?

muz said...

@Anak Wak Mail
samalah kita tu, yup sebab kamera ne support art retouch untuk menghasilkan gambar yang terbaik dan memang ringan dengan berat hanya 142g.... :)

muz said...

@BajinganCinta
Ok gak tu janji dapat snap picture kan?