Sunday, 19 June 2011

Senarai Blog Bakal Di Hack !

Korang tahu tak dah dua kali GENGBLOGGER.COM di hack oleh penggodam


Ini berita kurang baik menurut sumber : Norfanil beberapa blog yang berdaftar dengan GengBlogger.Com bakal di hack. Syukur blog aku takda, kebanyakkan blogger adalah yang berdaftar dari tahun 2008-2010 secara statistik. Link di bawah adalah senarai blog yang bakal di godam oleh penggodam ini.

Untuk cari blog korang tekan CTRL-F dan taip URL korang.

Sebabnya aku sendiri tidak pasti namun korang boleh rujuk entry BEN.

Nasihat aku sedia lah BACKUP BLOG korang dan tukar PASSWORD korang.

Samada betul atau tidak, aku tak pasti yang pasti kemungkinan senarai ini dicuri semasa GengBlogger.Com di hack kerana senarai ini adalah dari database GengBlogger.Com.

3 comments:

Andrik McVean said...

hi there, i have just followed your blog..i hope you can follow me back..u have a nice blog here..
i will be waiting for you on my blog...see u there..cheers

muz said...

i already follow u back bro, thx 4 visit my blog...

Mohd Mustaqim said...

Tak lepas nak pergi . too risky katanye :D