Thursday, 23 June 2011

Kamera Ini Boleh Dibawa Berenang...

Panasonic LUMIX DMC-FT3



  • DMC-FT3 adalah untuk kegunaan aktiviti luar dengan menggabungkan ciri-ciri hebat di dalam reka bentuk tahan lasak.
  • Model baru 12.1 megapixels DMC-FT3 mempunyai ketahanan lasak dengan fungsi kalis air sehingga 12m, kalis gegaran (shockproof) sehingga 2m, kalis habuk dan tahan sejuk sehingga -10 darjah Celcius.
  • Diperbaharui dengan fungsi GPS sedia ada dalaman, kompas, altimeter dan barometer untuk membolehkan pengguna menangkap gambar-gambar menarik pada keadaan ekstrem.
  • DMC-FT3 dilengkapi dengan Enjin Venus FHD (Venus Engine FHD) dan Perakam Filem Penuh HD (Full HD Movie Recording) pada 1080p untuk kualiti gambar yang hebar terjamin.
Harga??

Sudah semestinya mahal untuk memiliki kamera ini disebabkan fungsi canggih yang ada padanya... RM 1,599.00 adalah deal yang ditawarkan kepada anda yang sanggup untuk memiliki kamera ekstrem ini...

8 comments:

munirah said...

kamera lawa, harge pun lawa jugak..hehe. kamera skang memang ade gps eh? first time dgr...

oPiE iSa said...

Boleh bawa div lah ni kan? berapa max kedalaman?

muz said...

@munirah
heheh...memanglah lawa dipandang mahallah nilainya, memang ada lagi kamera lain yang ada fungsi gps ne... :)

muz said...

@oPiE iSa
boleh, kamera ini dapat tahan hingga kedalaman 12 meter... :)

fairuz said...

kalau bagi free ni, memang masyukkk. HAHA

muz said...

@fairuz
Kalo free memang best kan..hehe

Anak Wak Mail said...

oh kamera ni..memang dah lama aku perhatikan dia...

muz said...

@Anak Wak Mail
Takkan perhati je kot??? hehe...