Saturday, 18 June 2011

Dia ni memang kental beb!

Assalammualaikum kepada blogger semua di luar sana....

Ini adalah edisi sambungan dari SEGMEN BLOGGER KENTAL, thx umar cuz pilih blog aku ne ke assigment ko seterusnya....sapa tak tau aku ne orang yang kental??? Klik SINI..

Klik Gambar

Kali ne UMAR FARUQ suruh kitaorang review blog yang kuat komen plak....
Adui bab review ne yang aku failed tym darjah 3...hehe
Ok jom kita tengok orang yang paling rajin dok letak komen kat blog aku ne...
Yang tak tau camne nak wat semak tukang comment paling banyak rujuk SINI


Nampak tak ? Orangnya SITI MASHITAH SAIDIN, seorang gadis yang cute dan paling aku suka gambar budak kecik pakai topi tu...hehe

Ok semua jom bawa angkatan perang korang terjah blog amoi cute ne...hehe

Kepada bujang, sori beb lu jatuh nombor 10...hehe

Klik Gambar Ye...
Hehe tq ye SITI bab rajin datang komen kat blog muz ne....

16 comments:

Mrs. Farhan said...

menarik la blog ni. =P

muz said...

@Mrs. Farhan
Memang lu dah p singgah blog amoi cute tu... :)

anakmuda said...

mmg cute mcm yg dgambarkan :)

muz said...

@anakmuda
gua dah cakap, lu orang tak caya... :)

wan zuliyana [apel] said...

eh. de lg sorang yg cute. cute giler....perhhh cutenyee....

ehek ehek
sory, mnum byk sgt milo. xleh tido mlm dan kegedikan terserlah indah.
gelek gelek. gelek gelek.

muz said...

@wan zuliyana [apel]
suka2...hehe allo amoi cute BARU...

Dzarief Zuhdi said...

apel gedik haha..

der..ko jngn bagitau kerajaan malaysia aku nie alien olak..haha.. nnt diorang "block" aku.. tak pasal aku mintak bantuan anonymous tuh..hehe

wan zuliyana [apel] said...

ehek ehek. .
*malu malu*

lagi lagi. .ekekekeke

muz said...

@Dzarief Zuhdi
jap aku fikir nak minta belanja baru tak bocor rahsia ne...hehe

muz said...

@wan zuliyana [apel]
hehe... maw announce ne ada amoi cute singgah blog aku g...

Umar Faruq said...

kah3.. lawak tol.. pdn muka bujang..

wan zuliyana [apel] said...

zarip: kadang kala. macam gerhana matahari je. hehe

muz: eh eh, jgn la. malu la..haha

muz said...

@Umar Faruq
sorilah bujang kami tak berniat pun nak TERcakap macam ne... :)

muz said...

@wan zuliyana [apel]
Hehe okay2, i follow wat u say mah... :)

Met bUjang said...

alamak jatuh saham la nie hahaha nnt aku komen beratus2 hahaha

muz said...

@Met bUjang
Cepat bujang, kac up ko punya saham..,kalo saham ko dah up kita boleh p men saham dekat bursa saham... :)