Friday, 17 June 2011

Segmen Blogger Kental

Sambil jalan-jalan ambil angin pagi kat dunia blog ne, terjumpa plak dengan c metz bujang yang membawa berita umar faruq sedang membuat segmen yang digelarnya SEGMEN BLOGGER KENTAL.

Apalagi tanpa disuruh tangan ne cepat mengclick link untuk ke blog Umar Faruq. Tu dia SEGMEN BLOGGER KENTAL. Gua join sekali bro....
sapa minat klik kat gambar...


Umar ko dengar kenyataan aku ne :

" Saya ne blogger kental sebab sanggup juga tunggu line broadband yang lembab giler sebab "limit usage dah lebih" asal dapat update blog saya ne "

Amacam tu boleh kira kental sudah kan?

.....Lebih kental daripada kentalan getah kering di kebun getah.....

13 comments:

Umar Faruq said...

giler kental.. kah3..

Met bUjang said...

hahaha tak boleh lawan kental aku lg hahaha

muz said...

@Umar Faruq
hidup blogger... haha

muz said...

@Met bUjang
hehe... jangan je jiran ko terbaca pengakuan berani ko tu...heheh

Siti Farah said...

ahaha... mmg kental..

liyana said...

kentalnye..

Met bUjang said...

hahaha muz, jiran aku tahu kalau dia dtg umh aku jea.. alamak dia dah dtg hihi

Rahmad said...

dh lebih limit broadband..
lma tu nk load..
kental..

Segment Kental

muz said...

@Siti Farah
Hehe...kental ke Metz Bujang lagi kental...

muz said...

@liyana
:)...

muz said...

@Rahmad
Apa nak wat, asal dapat update blog, kalo tak susah hati aku ne... :)

Siti Farah said...

@muz

Metz Bujang tu bukan kental, tapi berani mati woo... ahahahaha...

muz said...

@Siti Farah
tu lah nanti aku nak gtau jiran dia... :)