Sunday, 19 June 2011

Telefon Bagi Mereka Yang Mementingkan STYLE!

LG Cookie Style T310i



  • LG Cookie Style T310i mempunyai skrin LCD 2.8 inci dengan gaya dan rekabentuk yang berani.
  • LG Cookie Style T310i juga mempunyai kombinasi warna seperti hitam/merah dan merah jambu/putih.
  • LG Cookie Style T310i ini berkeupayaan membuat pengecaman suara dan radio FM tanpa wayar.
  • Masa berbual adalah sehingga 8 jam dan masa bersedia adalah sehingga 500 jam dengan bateri 900 mAh Li-ion.
  • LG Cookie Style T310i ini mempunyai slot memori microSD yang menyokong hingga 4GB dengan memori dalaman 20MB.
  • Kamera untuk LG Cookie Style T310i adalah 2MP yang disokong dengan Bluetooth dan WiFi.
Harga?

Sesuai sekali dengan ciri telefon ini yang mampu dimiliki dengan harga RM 449.00 sahaja.

10 comments:

el-janna said...

best x

muz said...

@el-janna
kalo yang sukakan simple telefon ini agak sesuai... :)

SheyPull said...

mcm corby je...tp samsung style ape...:)
tgok member aku paki..



JOM singgah blog saya nak...Umar Faruq buat BLOGLIST la...:P

muz said...

@SheyPull
ne LG lah bro bukan samsung... :)

panda putih said...

style jgk hp nie. tp kamera 2mp je. ;( ala..

muz said...

@panda putih

muz said...

@panda putih
Biasalah ne hp kira budget murah punya... tapi kamera 2MP pun kira bule diterima lagilah bagi sebuah hp budget murah punya... :)

vampire's lovex said...

wahhhh aku suka...tapi LG mcm tak tahan dengan aku kot..nokia je tahan..kena hempuk banyak kali pon ok lagik..huuuu

vampire's lovex said...

wahhhh aku suka...tapi LG mcm tak tahan dengan aku kot..nokia je tahan..kena hempuk banyak kali pon ok lagik..huuuu

muz said...

@vampire's lovex
Adui ganaz juga ko belasah hp ko?? hehe...