Tuesday, 28 June 2011

Hai Sergeant Keroro...

Kali ne aku nak ucapkan terima kasih kat sergeant keroro...korang kenal kan alien tu? *hehe...jangan marah sergeant...* Dia dah menjadi follower aku yang ke 200 puluh kalinya...hehe *bangga tul kan padahal orang lain dah beribu follower*



Sapa yang still tak kenal dengan sergeant ne...jom klik >SINI<

THANK YOU MY FRIEND

26 comments:

schaze zainn said...

alien katak :D

hikhik, kuantiti tak penting macam kualiti :D

so kalau follower tak ramai pon takpe, jnji kualiti penulisan anda bagus..hihi

Andrik McVean said...

wow...ke 200...best

muz said...

@schaze zainn
Hehe...tq schaze, tu lah yang saya harapkan...

muz said...

@Andrik McVean
Syukurlah ada juga yang sudi ikut perkembangan saya...

GaRy™ said...

hehehe...sergeant ni bff merangkap vip blog aq... memang rajin update dia ni~..

muz said...

@GaRy™
Hehe...jangan ko bagi tau sergeant aku sebut dia alien ye...

sergeant keroro said...

hehe,thanks bagi award! :)

muz said...

@sergeant keroro
Ur welcome sergeant... :)

vampire's lovex said...

nbo bertuah tuuuu..boleh tikam hahahaha..xD

muz said...

@vampire's lovex
haha...tikam2 mana taw kena, leh belanja kan...

TeAqArH said...

wow o wow...da 200++...

muz said...

@TeAqArH
Hehe...semua pun atas support kengkawan...

TeAqArH said...

lau x kawan support..sape kagiz..^_^ kan mu

muz said...

@TeAqArH
Apa maksudmu tu tqah?

TeAqArH said...

hurm....malas la nk teranf..tp kawan itu penting okeh..6_^

muz said...

@TeAqArH
Kawan memang penting, tanpa kawan kita takkan memahami dunia ini, mereka mengajar kita, namun berkawan biar pilih yang mampu membimbing kan...

TeAqArH said...

kawan tetap kawan...tapi nak cari sahabat...^_^

muz said...

@TeAqArH
Hehe...mendalam giler maksud tqah...

TeAqArH said...

tau xpe...kawan memang mudah nak cari..tp dalam ramai2 kawan..belom tentu adanya sahabat

muz said...

@TeAqArH
Betul kata awak tqah, tapi syukurlah saya dah jumpa sahabat dalam ramai2 kawan...

TeAqArH said...

tqah pulak..cukup la sahabat2 yang ade yang tqah gtaw dalam segment tu..xkan ade sahabat sebaik n seburuk mereka....kawan mmg ramai la..^_^

muz said...

@TeAqArH
Hehe...muz masuk dalam group mana tu?

TeAqArH said...

teman bergurau senda...^_^...teman tinggi dari kawan..^_^

muz said...

@TeAqArH
Thx tqah, saya gembira dapat kenal korang semua dalam dunia blog ne... :)

TeAqArH said...

xdehal la muz...same2 belajar dan cari ilmu yang takkan abis ni kan..^_^

muz said...

@TeAqArH
Kalo ilmu pandai abis, entah maw cari pa lagi... :)

Thx for support me...