Monday, 27 June 2011

Tikus Baru Aku..

Hari ne aku dah beli mouse/tikus baru...wireless..hehe


Sebab mouse aku sebelum ne adik aku dah rosakkan habis putus wayarnya, dahlah aku tak biasa pakai touchpad, sesak aku rasa tau pakai touchpad je, lepas ne aman lah aku nak wat blogwalking....


Ne plak modem baru aku beli tadi, yelah modem aku dah rosak dah kena belasah dengan adik aku, sampai bergam dah modem lama aku tu, malas nak upload lah nanti kena kutuk... :)

Lepas ne aku bolehlah terjah blog korang dengan aman..."semangat blogger tegar..hehe"

22 comments:

tiefazatie said...

nice kan..hihi

muz said...

@tiefazatie
Harap2 adik aku tak belasah g mouse ne... :)

tiefazatie said...

haha..ifa punya cpt je adik ifa belasah wat main game ok..adoi la..last2..ifa gak pakai yg ada wayar nie..haha

iekasub said...

best3! :D

muz said...

@tiefazatie
Hehe, muz dah puas pakai ada wayar, x sampai sebulan dah ko kena belasah...sampai tauke kedai komputer pun dah cop muka muz nak beli apa bila datang kedai dia... :)

muz said...

@iekasub
Harap2 best...hehe

Cik Kay Jue said...

wah... ganas gak ea adik muz ni..

muz said...

@Cik Kay Jue
Hehe....biasalah budak kan, muz nak marah pun wat2 sabar je lah... :)

Iffah Afeefah said...

TIKUS!!!!!

tak ske hahaha

TeAqArH said...

comelnye tikus putih itu..nak sekor leh x?hehhee..muz kan baek..^_^

muz said...

@Iffah Afeefah
Haha... tikus comel ape... nak ke muz bagi seekor ne, free jak...

muz said...

@TeAqArH
Putih kan suci, lagipun muz tak pernah jumpa tikus warna pink lagi...hehe, nak satu boleh bah... :)

oPiE iSa said...

upload!upload!upload!

modem lama VS modem baru.. haha....

@TeAqArH

terpaksalah muz buat segmen bagi hadiah mouse. Haha... bulih bah kan? Hahaha~

muz said...

@oPiE iSa
Haha...x sempat upload lah, aku dah kubur modem tu, ok bah nanti wat GA bagi hadiah mouse...hehe

wan zuliyana [apel] said...

uuuuu...shopping...

muz said...

@wan zuliyana [apel]
Belum lagi ne...esok baru shopping..hehe

Siti Mashitah Saidin said...

rembat tetikus abg sy! haha

vampire's lovex said...

wahhh nice..so bila nak belikan untuk aku plak?? hahaha


nakal ey adik kau,mcm adik aku,semua bnda dia nak sentuh,pastu rosak... hahaha..sabar je la

muz said...

@Siti Mashitah Saidin
Aku ingat ko rembat tikus tadi...hehe

muz said...

@vampire's lovex
hehe...nak juga ke, tapi kedai kata ne edisi last dah yang dia jual kat aku...

tu lah pasal, nak marah pun kesik masih, sabar je lah... :)

Anak Wak Mail said...

mana adik kau??nak belasah dia boleh??haha..:p

muz said...

@Anak Wak Mail
ui jangan masih kecil bah tu...hehe