Sunday, 19 June 2011

Mega Bloglist Umar Faruq

Itu dia masa yang dinanti sudah dimana tuan Blog Umar Faruq akan mengadakan Mega Bloglist, kali ini beliau akan memilih 15 orang calon terkental untuk diletakkan ke dalam 3 bloglist beliau daripada seribu lebih blogger yang ada di blog beliau...
Korang nak jadi antara 15 yang terkental???
Jom klik banner untuk keterangan lanjut di blog beliau...

Klik Banner
Ok tujuan beliau untuk membantu blogger baru up traffic korang, segmen ne baguz tuk semua blogger baru seperti saya untuk menambah teman dan pembaca di dunia blog ne..

JANGAN BIARKAN DIRI ANDA KESUNYIAN !

Apa lagi korang jom join !!

p/s : untuk pengetahuan korang aku adalah salah seorang blogger terkental untuk segmen sebelum ini... Korang tak caya jom terjah SINI....

26 comments:

Cik Purple said...

gud luck for u t0o~~:)

muz said...

@Cik Purple
Thx 4 de wish... :)

Umar Faruq said...

nice la dude.. hehe..

muz said...

@Umar Faruq
Haha...gua bagi spesel sikit bro...

el-janna said...

hehe gud luck too^^

muz said...

@el-janna
See u in Final...hehe

Cik Kay Jue said...

semoga berjaya...>_<

muz said...

@Cik Kay Jue
Thank u CKJ...awak dah join?

Wahida said...

Eh, sama la. Kita pun join blog list beliau :D. Salam kenalan :)

vampire's lovex said...

pehhh dah penah jd blogger terkentak tuu..cay lah...gud luck!

muz said...

@Wahida
Wish u luck too... salam kenalan... :)

muz said...

@vampire's lovex
Hehe...thx u frenz...

Cik Kay Jue said...

to muz.. join?? hihi.. idea tak de.. tgk2 orang punya je..

muz said...

@Cik Kay Jue
Jom ar join sekali kita bagi meriah ramai2.. Join Ar..

Cik Kay Jue said...

insyallah i will.. nak fikir2 dlu.. takut mau join sb umar faruq mempunyai pengaruh yg agak ramai.. huhu..

muz said...

@Cik Kay Jue
Tu yang baguz, kita dapat rapatkan silaturrahim... :)

Cik Kay Jue said...

hehe.. insyallah.. thnks sb ajak..

muz said...

@Cik Kay Jue
Ur welcome... :)

<--Sharing Is Caring-->

Met bUjang said...

ceh kental ke ko nie ?? haha

srie ♥ halim said...

good luck :)

muz said...

@Met bUjang
Ko lagi bujang..haha, kental bro macam ko tak kenal jak...

muz said...

@srie ♥ halim
Thx 4 de wish... :)

A M E ! said...

hello there . ame singgah sini dari blog Umar Faruq . good luck ya . happy blogging .

have a nice day ahead ya . ohh jemput singgah blog ame ya . :))

muz said...

@A M E !
Hi ame, alright i will go there...

TeAqArH said...

tqah pun join jugak...^_^

muz said...

@TeAqArH
eh2 c tqah ne, lambat sangat join penat muz tunggu...