Thursday, 30 June 2011

Segmen Best Friends Forever

Ini adalah sticky post sila scroll ke bawah untuk melihat artikel yang baru...


1. Seperti biasa korang buat satu entry tajuk "Segmen BFF By Muz" dan letak banner muz kat atas.

2. Linkkan entry korang ke post ne.

3. Korang nak follow ke tak blog muz, terpulang kat korang.


4. sapa nak wat entry pasal BFF korang pun boleh macam cik gugu, jangan lupa link mereka k yang ada blog (BFF korang tu).

p/s : semoga ada sambutan lah...hehe
bagi simple je..malaslah nak susah2...





Alhamdullillah dan terima kasih kepada semua yang sudi luangkan masa untuk berkongsi cerita tentang BFF korang... Di sini muz hendak memaklumkan SEGMEN ini akan ditutup tepat jam 0000 nanti, maknanya kepada siapa yang share story korang ada masa lagi 23 jam daripada sekarang....

Jom kita tengok entry mereka yang dah join segmen ne....
  1. http://akudanchenta.blogspot.com/2011/06/segmen-bff-by-muz.html
  2. http://swetiepinky69.blogspot.com/2011/06/segmenbff-by-muz.html
  3. http://musicloveanisa.blogspot.com/2011/06/1.html
  4. http://dayahpunyerbelog.blogspot.com/2011/06/segmen-bff-by-muz.html
  5. http://vanillasynus.blogspot.com/2011/06/segmen-segmen-bff-by-muz.html
  6. http://kayjueblog.blogspot.com/2011/06/segmen-bff-by-muz.html
  7. http://naklempang.blogspot.com/2011/06/segmen-bff-by-muz.html
  8. http://nuruleareyin.blogspot.com/2011/06/segment-bff-by-muz_26.html
  9. http://coretanhatiku90.blogspot.com/2011/06/segmen-bff-by-muz.html
  10. http://cyndersab.blogspot.com/2011/06/segmen-bff-by-muz.html
  11. http://shazanahanisnamadiberi.blogspot.com/2011/06/segmen-bff-by-muz.html
  12. http://bicaraohsicinta.blogspot.com/2011/06/segmen-bff-by-muz.html
Terima Kasih Atas Penyertaan Anda...
Semoga Kisah Persahabatan Anda Semua Kekal Berpanjangan Sehingga Ke Nafas Terakhir...

Dengan Ini Selesailah Sudah Segmen Ini...

++ SEGMEN DITUTUP ++

48 comments:

Cik Kay Jue said...

i will join.

..cik gugu.. said...

sy dah buat. nak hantar jugak.!!!

http://akudanchenta.blogspot.com/2011/06/segmen-bff-by-muz.html

muz said...

CKJ : Ok i wait 4 u...

..cik gugu.. : tq...

نور عملينا زهافيرح said...

join gk ! :)

http://swetiepinky69.blogspot.com/2011/06/segmenbff-by-muz.html

Anith Hanisah said...

http://musicloveanisa.blogspot.com/2011/06/1.html


:)

muz said...

نور عملينا زهافيرح & Anith Hanisah : tq for join...

..cik gugu.. said...

ahaaa tq backlink ke gugu ;)

muz said...

@..cik gugu..
Its ok...hehe

siti hidayah said...

bila tarikh tutup nya?

Nana said...

nak join :)

siti hidayah said...

muz, dayah join laa =)

http://dayahpunyerbelog.blogspot.com/2011/06/segmen-bff-by-muz.html

Siti Mashitah Saidin said...

owh... tak berapa nak paham.. cer terang sikit~

Siti Mashitah Saidin said...

owh... tak berapa nak paham.. cer terang sikit~

muz said...

@Siti Mashitah Saidin
part mana yang siti tak faham?

muz said...

@Nana
Mana entry nana?

iLa VaNiLLa said...

boleh kew ila join??


http://vanillasynus.blogspot.com/2011/06/segmen-segmen-bff-by-muz.html

Cik Kay Jue said...

yeah.. akhir nya..

http://kayjueblog.blogspot.com/2011/06/segmen-bff-by-muz.html

muz said...

Tq For Join...

1. iLa VaNiLLa
2. Cik Kay Jue

:)

TeAqArH said...

join jugak muz...^_^
http://naklempang.blogspot.com/2011/06/segmen-bff-by-muz.html

TeAqArH said...

hamek kau...aku terjah sume skali yg join b4 aku ni hah..

muz said...

@TeAqArH
Tq for join, hehe terjah boleh terajang jangan yee... :)

nuerule areyin said...

da join http://nuruleareyin.blogspot.com/

TeAqArH said...

x terajang la muz...lempang je...boleh x??link tqah an naklempang..^_^

muz said...

@nuerule areyin
tq, tak jumpa kotak comment lah kat blog awak...

muz said...

@TeAqArH
Lempang manja boleh tak? Kalo tu muz nak lah... :)

zieyzain said...

ziey janjalan here,..nice blog =) nak join jgkk,..ehe..

nur aziah said...

azie dh join.. =)
http://coretanhatiku90.blogspot.com/2011/06/segmen-bff-by-muz.html

muz said...

zieyzain : mana entry awak?

mur aziah : thx for join.. :)

Yusuf Tayyob said...

Best! Best!

muz said...

@Yusuf Tayyob
Kalo best buat satu entry untuk kita semua baca... :)

TeAqArH said...

hamboi muz...pang!!pang!!
sound efek je lebih..huhuhu

TeAqArH said...

diz is best bro...^_^

muz said...

@TeAqArH
hehe, kuat sound efek...

bah kalo best cepat bagi satu entry untuk kita orang baca... :)

schaze zainn said...

nak join, tapi bff takde blog
macam mana eh?hihi

azam said...

saya....

muz said...

@schaze zainn
Xpa wat je ceta sal awak dengan dia, share untuk kita baca kenangan korang... :)

muz said...

@azam
Ye saya?

blog-tips-kurus said...

tak expired kan?! (^.^)

muz said...

@blog-tips-kurus
Hehe...rasanya kejap lagi nak tutup lah ne... :)

sab solhi said...

alaaa... sempat lagi x???

http://cyndersab.blogspot.com/2011/06/segmen-bff-by-muz.html

muz said...

@sab solhi
Sempat dan entry awak best gak... :)

Shazana Hanis said...

Nak join jugak. Harap, Muz sudilah baca. Entri panjang sangat sebab terlalu teruja nak join. Teheeee :)

http://shazanahanisnamadiberi.blogspot.com/2011/06/segmen-bff-by-muz.html

muz said...

@Shazana Hanis
Thx nana untuk artikel awak yang menarik, harap nananini always be BFF lah ye.. Amin

Shazana Hanis said...

muz: AMINNNNN :)

TeAqArH said...

biasa la..sound efek kene bagus...

Anum said...

salam perkenalan
nice blog
follow me back
thanks

zieyzain said...

eh, sempat lagi ke niey,..ehehe..
sy join,..thanxx yah=) sory cite biasa2 je,..ehe=P

http://bicaraohsicinta.blogspot.com/2011/06/segmen-bff-by-muz.html

muz said...

@zieyzain
Awaklah peserta terakhir dan dengan ini saya mengesahkan SEGMEN INI DITUTUP.... :)