Monday, 13 June 2011

Windows 8 - UPDATE


Sebelum ini saya dah bagi link bagi 8 Skin Pack yang dibangunkan oleh HAMEDDANGER. Kalo ada yang belum mengetahuinya boleh rujuk kat SINI.



Kat sini pula saya nak share link UPDATE bagi 8 Skin Pack ne, saya dah cuba dan amat menarik, cuma dalam edisi kali ini anda harus mempunyai perisisan Custo Pack Tools bagi menggunakan keseluruhan edisi ini.

Download 8 Skin Pack 1.2 by hameddanger DISINI
Download Custo Pack Tools DISINI

4 comments:

Siti Mashitah Saidin said...

eh.. oke tak window 8?

muz said...

@Siti Mashitah Saidin
ok, cantik and smart lah... saje nak buat yang len daripada yang len...

Syazwani Mazlan said...

wow... dah ade w8 la pulak...mcm best jee....dh keluar ke kalau kat kedai?

muz said...

@Syazwani Mazlan
belum g baru leaked beta version je yang kuar, win 8 ne dijangka kuar tahun 2012 atau pertengahan 2013...sama2 menunggu ye.. :)