Wednesday, 29 June 2011

UmarFaruq : Bloglist dan Review

Siapa nak join klik je kat banner UMAR FARUQ tu...

Korang join lah sekali, umar akan buat review ke atas blog terpilih seperti yang dia dah buat untuk MET BUJANG, hasilnya best taw... Dapat bantu tingkatkan traffic korang, pedulilah apa orang kata.... Traffic tu penting bah kan, apa guna penulisan hebat tapi tiada pembaca kan?

So jom join ramai-ramai, tarikh tutup sehingga tengah hari esok.... So jangan terlewat ye....

Umar ini bukti aku, sori beb aku masih dalam proses mencari blog untuk diletak dalam bloglist aku ne... Dan apa yang ada sekarang adalah mereka yang aku pilih...

4 comments:

Cik Kay Jue said...

betul bha.. ndak da gunanya kalau penulisan hebat tapi ndak da pembacanya.. :)

muz said...

@Cik Kay Jue
Betul tu, kalo ada pembaca baru kita tahu macam mana penulisan kita memberi kesan pada orang kan?

Cik Kay Jue said...

kan kan kan.. betul3.. haha..

muz said...

@Cik Kay Jue
Hehe...betu tu CKJ, tanpa reader siapalah kita...