Thursday, 7 July 2011

BRO , KASI KRITIK BLOG GUA SKIT , BLEH ?


Assalammualaikum para pembaca...

Wow ini idea best abg ben kita, saya pun first time join segmen yang saya rasa best ne....SEGMEN mengkritik blog... Nak join? Klik SINI

Blog saya ne baru je lahir sebulan lebih, belum pandai merangkak lagi ne... hehe, jadi saya sedar masih ada yang catat kat sana sini kan, walaubagaimanapun saya akan cuba berusaha untuk memperbaiki mana yang kurang dengan bantuan dari korang semua...

Kerana itulah juga aku join segmen ne, aku bersedia terima kritikan dari korang semua pasal blog aku ne, terpulanglah pasal apa pun, JUJUR SAJA YE JIKA KAMU BICARA, saya akan menerima dengan hati terbuka...

Kritikan korang akan saya jadikan panduan untuk membaiki blog ne...

Dah stop cukuplah bab tacing ne...sekarang korang boleh mulakan kritikan korang...heheh
Jangan mengutuk ye...

47 comments:

Anak Wak Mail said...

erkk..kritikkan..jangan terasa eh..haha

aku suka blog ni sebab info2 pasal komputer..sebab aku memang bengap kmptr..

tapi macam muz (about me)kalau letak kat tepi pon cantikk..=)

..cik gugu.. said...

errr dtg kritik ni.. hehehe asenye blog muz da ok.. juz widget2 kt side bar tu je cm pening pale tgknye.. hehehe

http://akudanchenta.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

~HanAlia said...

btw serius aq mmg fanatik dgn hitam...smart habis...

http://sempoi-zone.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Idora.Zaifura said...

header mcm x bape nk kene jek...


xmoo marah eyh...kang kene jual...
(^_^)v


http://idorazaifura.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

muz said...

@Anak Wak Mail
Tq untuk kritikkan awak tu, em insya allah saya akan pertimbangkan cadangan awak tu... :)

muz said...

@..cik gugu..
maksud cik gugu? widget saya tak teratur ke?

Thx ye untuk kritikkan tu...

muz said...

@~HanAlia
Thx ye, xkan xda pa2 kot nak komen..hehe

muz said...

@Idora.Zaifura
takdalah marah2 ne, em muz pun tengah fikir nak letak header apa ne, masih dalam resource...

thx ye utk kritikan awak tu... :)

shiema sufian said...

nice blog :) keep it up and happy blogging :)

http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

iLa VaNiLLa said...

bile ila dtg sini jew, mesti mata ila berpinar2.. nmpak bintg byk.. klu blkg putih mgkin lg cun! erk slah.. macho.. hapy berblogging muz..

http://vanillasynus.blogspot.com/2011/07/lelaki-vs-perempuan-by-cikgu-umar.html

ninie_azriena said...

ninie suka !!
style sgt2 hitam & merah :)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

NasZ said...

dah follow awak..

gelapnya blog ni tapi menawan..

SEGMEN ABANG BEN : "BRO, KASI KRITIK BLOG GUA SKIT, BLEH?"

Alya Esprézzo said...

yuhuuuuuuuuuuuuu alya dtg nie!! blog dah smart, btw senang loading..happy blogging! :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-boleh.html

Abby Salvatore said...

suka background blog ini..:)


http://missgaban.blogspot.com/2011/07/brokasi-kritik-blog-gua-skitbleh.html

muz said...

@shiema sufian
Thx shiema.... :)

muz said...

@iLa VaNiLLa
Ye ke ila, tapi muz minat hitam plak...hehe

muz said...

@ninie_azriena
Thx cuz kritikan baik punya ye...hehe

muz said...

@NasZ
Thx untuk singgah ye bro.... :)

muz said...

@Alya Esprézzo
Tq alya... rajin2 jenguk sini ye...hehe

muz said...

@Abby Salvatore
Thx abby... :)

Sunah Sakura said...

susunan da ok~ tapi header tu cam ganas lak..ekekekke..

Kamu, Kasi Kritik Blog Saya Sikit, Boleh? | Sunah Suka Sakura dot com

نور عملينا زهافيرح said...

blog yg cOol+simple :)
like it ^^

Cik Kay Jue said...

blog muz ok bah.. hehe.. banyak perubahan dan semakin kemas dan mesra blogwalking..

yang penting mmg CKJ suke info2 yang ada di blog muz ni. rasa mcm nak bookmark semua info tu!

seeha said...

blog ni ok..cuma kna kasi kemas sikit susunan widget kot...

http://seeha-themisslolly.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Atika Farha ;D said...

ok jer. tapi kalau ada background mesti lawa. ni hitam jer:)

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

susunan blog da OK... bab loading pon takde hal.. heee

header ganaz bro.. (^^,)

http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Met bUjang said...

muz, blog kau dah biasa masuk blog aku.. kira cool laa haha

http://metzbujang.blogspot.com/2011/07/said-bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

muz said...

@Sunah Sakura
Ganaz ke? Hehe...

muz said...

@نور عملينا زهافيرح
Tq wak... :)

muz said...

@Cik Kay Jue
Tq CKJ, insya Allah muz akan cuba update mana yang mampu... :)

muz said...

@seeha
Thx insya-allah muz akan cuba ubah mana yang mampu... :)

muz said...

@Atika Farha ;D
Em, belum ada idea lah nak letak background apa.... :)

muz said...

@Izzat Nazmi Saiful Bahri
Awak orang kedua cakap header saya ganaz...ganaz ke? hehe...

muz said...

@Met bUjang
Tq musuh ketat ku... :)

Alin Hassan said...

ehh kite dtg singgah ni. rasanya blog ni ok, nampak kemas je. mesra pembaca.

jom terjah n follow blog sini :)

http://grandecaffelatte.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-bleh.html

Iffah Afeefah said...

merah itam itu cool

tp pink comei

AINNZ ABIGGAILL said...

hitam + putih + merah = mantol :]

cool ah blog ni , boleh belajar pasal kmptr .

http://komputer-milikku.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

A M E ! said...

hello there . ame singgah sini dari list segmen 'Bro , Kritik Blog Gua Sikit Boleh' , anjuran Ben Ashaari .

well , keep on blogging and dont stop ! and ohh , keep up the great work here ! okayy ? ;)

have a great day ahead and do take care . ohh , jemput singgah blog ame bila bila free ya . :)

Ninie Dora said...

thx ye kritik blog ninie..
blog ni ok je, sesuai dgn empunya blog :)

chegu abbas said...

x mau komen boleh....semua dah ok dah ...x mo xkt banyak nk teruih follow jah hahah...header macm ada x kena sikt lah...hihi soryy ek

http://cheguabbas.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html


kalau rajin comment sikit sini sama hihihi...

http://cheguabbas.blogspot.com/2011/07/wordless-friday-3-make-your-choice.html

oPiE iSa said...

Hai, dtg kritik ni. sy rasa header patut tuka, letak lah gmbar Sifu, baru mantop kan?

*saje nak sifu dedahkan identiti sifu*

=P

muz said...

@oPiE iSa
Percubaan yang bagus...hehe

oPiE iSa said...

@muz

Malangnya cubaan saya gagal~

Mrs. Farhan said...

Muz, blog kau oke bah. Nda ada papa mau di kritik lg. =D


http://sayasibudakopto.blogspot.com/

suriani azwan said...

wah byk info pasal komputer.....
done follow...snang nk usa
ha2 apa yg patut...

Mohd Syahidi said...

rs yer klu ltak header tu pic admin or owner blog nie lg best kut...
bru la leh jual muka kn....hahaha

thx for the critics....

http://spongebobkitty.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

wanie wonek said...

singgah n follow sini. nice blog

http://waniewonek.blogspot.com