Sunday, 31 July 2011

Traffic Down

Assalammualaikum...

Hmm dah 3 hari blog ne mengalami masalah feed, muz dah update banyak benda tapi kat bloglist Muz masih tak keluar artikel yang Muz dah update.. Muz dah puas cari jalan penyelesaian.. Korang ada penyelesaian tak, Muz masih baru dalam blogspot ne.. Muz bengan dah dengan masalah ini... Korang boleh tolong Muz cari jalan penyelesaian tak?

3 comments:

TeAqArH said...

hurm..tqah xtau la muz..x penah lak jd mcm ni...mesti sedih an..

Anak Wak Mail said...

tak tahu jugak..sorry..tak pe cek satu2..i.Allah nanti elok balik..=)

muz said...

TeAqArH : Bengang juga lah mula2, sekarang macam ok2 juga cuma lewat 30 minit untuk keluar di dashboard...

Anak Wak Mail : dah ok sedikit dah sekrang, ada2 je blogspot ne...huhu