Friday, 15 July 2011

Orang Kini Dipalsukan

Siapa kat sini pernah nampak orang palsu? *ai orang pun dipalsukan ke*, Yup inilah bahana teknologi yang makin maju sekarang, kita dipalsukan dengan orang-orang palsu ne... Ingatkan yang ramai giler tu orang, rupanya "fake crowd people" plak... Kalau tengok dari jauh pun ingat macam orang betul, sekali tengok dekat-dekat lah orang palsu rupanya...





Siapa nak tempah untuk buat jemputan kenduri kahwin atau kenduri kendara yang berbentuk ada makan-makan free, sesuai sangatlah ne...hehe, dunia-dunia...


p/s : aku nak tempah nanti untuk majlis hari raya...hehe



7 comments:

..cik gugu.. said...

hahah gugu nk tempah ble gugu wt konsert nti.. hahah biar nmpk rmai owg..

Veronica Vesella Letcheva said...

DSAI. haha

salwaismail said...

macam2 ada skng ni kan? :D
http://salwaismail.blogspot.com

azu said...

opps nmpk real nih..dulu hidung ja nk palsu..skrg sume daa..tq singgah blog Azu..singgah lagi ye
http://azumie.blogspot.com/2011/07/nuffnang-bagi-4-tiket-wayang-free.html

muz said...

..cik gugu.. : hehe, boleh2 baru best kan, macam real ne ramai penonton...

Veronica Vesella Letcheva : Hehe.. :)

salwaismail : Ye...macam astro juga kan, macam2 ada...hehe

azu : Itulah pasal kan, last2 entah apa lagi yang akan dipalsukan ne...

Anak Wak Mail said...

haha..camni pon ada..apa barang...

muz said...

@Anak Wak Mail
hehe...maw order tak buat jemputan...