Monday, 25 July 2011

Tak Puas Hati Dengan Aku Kah ?

Assalammualaikum dan Selamat Sejahtera...

Bahagia rasanya dapat jenguk blog malam ne... Tengah-tengah muz cari-cari email yang berkaitan dengan blog Muz, Muz terserempak dengan 3 email dari twitter yang semua bagi link untuk phising Muz... Apalah hal dorang asyik nak try dengan Muz ne... Tak puas hati ke?


Relaxlah kawan Muz baru dok sebulan lebih kat blog ne... Korang dah nak try dengan Muz ke? Follower Muz pun belum sampai seribu, carilah blog popular kalo korang nak try power... Takpalah maybe ne nak taktik dorang nak angkat nama Muz dalam dunia blog kot...hehe



Kalo terus macam ne, nampak gayanya DIGI REWARD aku sambar ko tahun depan...haha



Muz harap korang hentikan lah nak test power dengan Muz, Muz bukan lah Hacker professional namun cukup untuk meletakkan gambar ini di page korang...




p/s : Jangan Pernah Meminta Kerana Kamu Akan Kecewa Menerimanya...
WE ANTISEC

8 comments:

Freaky said...

phishing kalau hati2 boleh dielakkan :)

muz said...

@Freaky
betul...entah napa ada je orang nak try phising aku ne, bukan aku kacau orang pun... nak kena deface ke apa...

Guest said...

Uina....Dia mo test Sifu tu. Nda pa lah, sifu kan hebat. Sepandai2 tupai bertapuk, kena juga tupai tu nanti.. Haha.
Mintak puji jak diurang tu.

*sy malas mo login. you know who am i.

muz said...

@Guest
Ye sayang...hehe, i know who u are...

Tak tahulah ne yang buat semangat nak men deface berkobar-kobar ne...

Guest said...

@muz
Deface?buat ja pa2, sy bukan faham pon.Hehe. Yang penting, jan diam ja, kasi timbak itu urang. Lagi mo kenakan 'kesayangan' saya neh. Kin panas jak!

muz said...

@Guest
Thx sayang cuz ur support...hehe

Nanti muz kac timbak sama dia.. :)

Guest said...

@muz
I'll always be there for you dear.





wekkkkkkkkkk
Hahahahahaha.

Hanie_Dew said...

xde keja ka dorang ni mao kasi kena kena orang.haisshh..ajar ckit dorang supaya respek orang lain. chaiyok!!!