Friday, 22 July 2011

Kejayaan Bernilai 10000

Alhamdullillah, tak sangka selepas blog ini berjalan selama sebulan muz telah mencapai target untuk mendapat 10000 pageviews sebelum tempoh dua bulan... Muz tau orang lain dah dapat beribu atau beratus ribu atau berjuta pageview... Tapi kejayaan ini amat menggembirakan bagi blogger baru macam Muz...

Tarikh : 21 July 2011
Jam : 2235 Hrs

Terima kasih kepada semua yang sudi singgah blog Muz ne ye, yelah kalo bukan korang semua siapalah Muz dalm dunia maya ne kan... :)

Apa pun Muz berharap kepada semua rakan blogger, walauapapun kejayaan yang korang nak capai. Korang kenalah berusaha lebih sikit lepas tu berdoa kemudian redha pada hasilnya. Yelah tak semua yang kita nak akan tertunai kan tapi sekurang-kurangnya kita dah berusaha untuk yang terbaik... Betul Tak?



p/s : selamat berblogging pada semua blogger ! Hidup blog untuk kita semua...haha !

17 comments:

..cik gugu.. said...

batol3~ hihihi...

ninie_azriena said...

wah2..tahniah bro muz..
nice job :)

newblogger said...

congrats..

moge2 makin brtmbh la yew..(^_^)

ary anwari said...

tahniah bro :)

muz said...

@..cik gugu..
Batul tu...haha

muz said...

@ninie_azriena
Thx ninie... :)

muz said...

@newblogger
Thx...insya allah... :)

muz said...

@ary anwari
Thx bro... :)

Cik Kay Jue said...

wah.. da famous..

dayu_myself said...

tahniah bro...
aku dah 2 tahun pun tak lepas2 bpe ribu..ngahahaha

Cik Ezy said...

tahniahhhhhh~
=)

oPiE iSa said...

wah, bagus2, saya taasampai lagi even dah lame berbllog... T_T

muz said...

Cik Kay Jue : Takdalah, orang laindah lebih famous dah...hehe

dayu_myself : Pelan2, nanti mesti lepas tu... :)

Cik Ezy : Thx... :)

oPiE iSa : Sabolah ye....nanti muz bantu... :)

Ezad Skytech said...

wahh...tahniah3 bro...(^^,)

muz said...

@Ezad Skytech
Thx bro... :)

sergeant keroro said...

tahniah!! XD

muz said...

@sergeant keroro
Thx sergeant...