Sunday, 17 July 2011

Contest: I ♥ Blogging!






Saya join GA lagi, aiyooo....sakit kah muz malam ne. Tak lah saja je join nak rehatkan minda dulu pikir benda-benda lain kan. Ne plak GA kedua muz join malam ne yang dianjurkan oleh achik syida. Siapa dia? Blogger kita juga, frenz tu wooo...support dia ar mun nda ku lempang slow-slow giler nanti...haha



Emm achik syida nak kita bagi cerita napa kita berblogging ne. Ok cik achik syida...*fuh panjang nama ne orang...haha*



Saya blogging sebab saya nak share pengetahuan kat orang lain, lagipun saya dah bosan dengan kengkawan dekat laman sosial maya lain. Sejak join jadi blogger ne macam best plak...sekarang bukan macam lagi memang best lah, sebab blogger semuanya baik2...ambil perhatian and rasa yang kita kawan macam kat dunia real.



Kat blogging ne juga kita le dapat macam-macam cerita dari yang kecil sampai isu semasa. Patutlah blogger ne kena up to date, kalo tak ketinggalan wooo. Selain tu saya berblog kerana ingin mengisi masa terluang yang ada, kadang-kadang dah takda benda nak buat tu jenguk kat blog lah daripada dok menung tengok bulan sorang-sorang...kang mereng plak...Emm dah panjang ne giler ne ok lah rasanya tu je muz punya sebab woo... kalo nak tau muz ne peserta Blogger Kental kat blog Umar Faruq....*haha..nada riak tahap wukong"



p/s : So siapa nak join klik banner lah ye...
muz nak blah dulu sebelum start merapu yang lebih dasyhat....haha

7 comments:

Achik SYIDA said...

thank sudi join :)

muz said...

@Achik SYIDA
Ur welcome...aisey tuan blog online rupanya...

sabree hussin said...

ada 3 hari lagi tu untuk tau sape pemenang

muz said...

@sabree hussin
betul, ntah sapalah yang menang ne nanti...hehe..

Nur Syazana Mohammed Sani said...

zana ingat nak join jugak ^^

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/semenjak-due-menjak.html

- zuriey - said...

banyaknya contest dia join..goodluck ye

muz said...

Nur Syazana Mohammed Sani : Join je jangan tak join...hehe

- zuriey - : Tahap boring semalam bah ne...hehe