Thursday, 14 July 2011

GA sempena ramadhan by Cik Gugu


Sapa rasanya nak join klik banner cik gugu tu...
Dia nak bagi duit puasa sebab katanya masa puasa dia tak belanja banyak...*aku tipu je..hehe*
Korang mesti join kalo tak aku lempang slow-slow....haha



Aisey cik gugu punya soalan ne macam nak ajak kahwin plak, xpelah orang dah tanya kita jawab je lah kan... :p

Nama Penuh
Musa Sarudin

Umur
22 Tahun

Bekerja

So korang boleh join sebelum Tarikh Luput

31/07/2011 Jam 12 Tgh Hari

Kenapa cik gugu tutup time tengah hari jangan tanya aku, korang p tanya dia sendiri... :p


p/s : perangai merapu mula melanda

4 comments:

ashafanie said...

dah join segmen ni jugak
jawab salam dari entry ashafanie

wsalam

Anak Wak Mail said...

good luck muz!

..cik gugu.. said...

hahah tq join muz.. ingatkn jual mhal x mau join ;)

muz said...

ashafanie : Gud Luck Ye....hehe

Anak Wak Mail : Thx awak.... :)

..cik gugu.. : Hehe, jangan begitu bah, muz saja lewat2 maw join ne....