Wednesday, 20 July 2011

MEGA GIVEAWAY AMALINA BEST!!




Muz join GA lagi, kali ne muz join sebab Cik Ila tag muz... Tq ye, GA ne gempak lah sebab di sponsor oleh 13 orang blogger seperti di bawah ne...

  1.  SCARFSWEETHONEY
  2.  CIKTIQZ
  3.  SYA RAZALI
  4. APPLEPINKBOW
  5. KAK YONG
  6. SYAFEIKA EDORA
  7. MAMALEESYA
  8. EZKRAF
  9. RAUDAH SHAWL STORE
  10. JOOJOOCRAFT
  11. MYEZATUL AQMA
  12. TENGKU NIZAM
  13. TRI FA
Siapa je nak join kalo rasa GA ne best klik banner atas tu ye.. Aisey kena suruh pilih 3-5 hadiah lah plak... Haha, hadiah semua best juga so muz akan pilih 5 hadiah*tamakkan*... Tak pelah kalo muz menang muz bagi kat kaum keluarga muz yang dari sang hawa...haha

1. Shawl - Kalo dapat mesti adik muz suka...haha


2. Macaroni - Haha muz nak cuba apa rasa benda ne...tak pernah try wooo...*tapi best juga kalo ada nak belanja*

Penaja KAK YONG

3. Top-up - Kredit free tu sapa taknak kan...haha RM 30 ar paling kurang kalo menang...haha


4. Chibdile - Muz pilih hadiah ne juga sebab kartun cik ieka buat cantik wooo...haha


5. Handphone Case Dan Mini Bag - Benda ne muz bagi adik muz kalo dapat...dia mesti suka...haha

Penaja MAMALEESYA

6. Sudahlah muz, orang suruh 5 ko nak 6...hehe, ok lah muz rasa itu je kalo ada apa-apa nanti muz story lagi ye..


EXPIRED : 25 JULAI 2011
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MUZ TAG....

8 comments:

iLa VaNiLLa said...

beshnyew adek muz.. ^^
GUD LUCK muz.. klau muz menang, bg ila.. har3.. joke !

kan besh klu ila pown ada abg juge.. :)

Cik Kay Jue said...

good luck muz.. hehe..

..cik gugu.. said...

kalau muz menang,gugu nk jugak ;)

tq tag..

muz said...

iLa VaNiLLa : Hehe... Tapi best juga jadi yang paling tua ne... Boleh bah kalo ila, shawl tu cantik kan...hehe

Cik Kay Jue : Tq CKJ... :)

..cik gugu.. : Hehe....boleh bah kalo gugu... Doakan muz ja... Ur welcome gugu..

sab solhi said...

tx tag.,... tp cane nak join?? xreti pulak nak buat entry nihhh...

muz said...

sab solhi : Hehe, alah wat entry simple but padat je... :)

vampire's lovex said...

asal macam sweet je katon tu... hehe..

gudluck muz !

muz said...

@vampire's lovex
Thx VL... :)