Saturday, 2 July 2011

Asalku Tanah Liat

Kita manusia yang asalnya dari tanah dan akan kembali ke tanah jua...
Korang pernah tak cuba bayangkan rupa korang kalo dibuat menggunakan tanah liat? Alah macam buat tembikar tu..hehe


Korang boleh memcubanya sendiri di Clayyourself, walaupun tak dapat sebiji macam muka retis korang tapi dapatlah karakter korang bila ditanahliatkan... :)


Jangan bimbang andaa akan dibantu sepanjang proses pembinaan avatar wajah korang, korang boleh share gambar retis korang ke facebook, twitter ataupun download untuk kegunaan korang.

So jom cuba kerana dah 300,000 orang mencuba mentanahliatkan wajah mereka...

Klik >Sini< Untuk Ke Page Clay Your Self

Kalau sudi share gambar korang ye dan tinggalkan link kat bawah ne... :)

12 comments:

Cik Kay Jue said...

CKJ mau tgk org tanah liat muz la.. ada x? haha..

muz said...

@Cik Kay Jue
muz dah wat tapi hensem sangat maw upload di sini...hehe

Cik Kay Jue said...

hahaha ye la tu.. tak pe2 CKJ faham.. identiti muz masih di rahsia kan.. haha..

muz said...

@Cik Kay Jue
Bestkan jadi Unknown ne...hehe

Cik Kay Jue said...

betul3... syuuuhhh rahsia.. haha

muz said...

@Cik Kay Jue
Insya-allah ada masa rahsia akan didedahkan... :)

oPiE iSa said...

igtkan cartoon atas tu SifuMuz...

Zinnirah Humaira said...

ehehe..mcm best jek jadik tanah liat :P

muz said...

@oPiE iSa
Haha...no im not comel k... :)

muz said...

@Zinnirah Humaira
Cuba try then bagi link sini kita tengok rupa awak dalam tanah liat... :)

Anak Wak Mail said...

wah macam menarik je mentanah liatkan diri sendiri..haha..=)

muz said...

@Anak Wak Mail
Bah apa lagi, test lah dulu...hehe