Wednesday, 20 July 2011

Segmen : Aku couple dengan Cik Opie



Simanis berlesung pipit bertudung dengan mata yang menawan, yang telah membuat hatiku dugdap saat pertama kali terpandang wajahnya. Dari detik itu aku sukar melupakan dia walaupun sudah 4 botol pil tidur aku telan setiap malam.

Itulah dia sang hawa penghuni hati adam ini...Sophie@opie isa. Agaknya ne lah yang dikatakan orang "tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia, hang tuah je tau"...*entah apa kena mengena*


Aku dok berkenalan dengan sang hawa aku ne sebab aku rasa dia gadis best ar pernah aku jumpa, dia seorang gadis yang simple dan paling best dia riang sangat...*ayat mengorat*


Kami kenal pun sebab dia dok usha aku ne, aku ne yelah nak kata hensem macam Aaron Aziz, jauh panggang dari ayamnya...Kalau nak kata macam kpop pun minta lah aku dijauhkan dari group gay tu...haha


Macam ne lah korang bayang je muka aku melayu mix china punya rupa, ne betul aku tak tipu, orang first time jumpa aku mesti tanya...hang ne anak cina ke? Apa kejadahnya dia kata aku anak cina, mentang-mentang rupa aku serupa Jackie Chan, suka hati je dia kata aku anak cina...*nada riak..haha*


Berbalik pada sang hawa aku tu, aku tau dia mesti tengah baca luahan hati aku ne, yelah kan dia suka stalk kat blog sang adam dia ne...hehe*ayat perasan*, Kepada sang hawa, diri ini akan terus menceroboh hati sang hawa sehingga mampu duduk dan buat rumah dalam hati sang hawa walaupun misi itu agak mustahil untuk pemikiran logik seorang insan...


Kat sini biarlah semua tahu kisah cinta kita ye sang hawa... Jangan sang hawa terguling-guling plak baca luahan hati ne, dan pastikan esok sebelum sang hawa pergi kerja, pakai mekap sikit sebab takut merah pipi tu nampak sangat dan jangan lupa juga sang hawa, jangan senyum sorang-sorang masa ingat muz ye...


Kepada manusia yang menyebabkan kisah cinta kami ne terbongkar... UMAR FARUQ, aku nak ko pastikan sang hawa aku ne tangkap cintan dengan aku, kalo tak aku lapor ko kat Blogspot.. :)




p/s : Nak tahu kisah cinta kami ini?? Klik SINI

Sebelum korang nak kejar aku guna kayu hoki korang klik SINI

16 comments:

aimie amalina said...

wah2..hihihi nice! =)

H.J said...

tak de blogger yang nak kapel dengan ak ni..haha

muz said...

@aimie amalina
awak x join ke...hehe

muz said...

@H.J
Alah ada tu geng, tu cik aimie kat atas...ajaklah dia kapel...haha

oPiE iSa said...

uina. sedap ja dia bilang kita usha dia.
att: SifuMuz yang usha saya.
Hahahaha,,
Hai sang adam... =P
owh boyfriend ku.. wekkkkkk...=P

muz said...

@oPiE iSa
Eh bukankah...hahaha
ohh sang hawaku, dikau stalk lagi kat sini...

oPiE iSa said...

@muz
Grrr, itu bukan stalk lah baby, itu baca entri then post comment..
grrrr~

Mrs. Farhan said...

amboi, romantik betul.jeles lahh. =P

muz said...

@oPiE iSa
muz gurau je jangan marah ye, kita sama2 stalk bah dear...hehe

muz said...

@Mrs. Farhan
Ajaklah bujang romantik macam ne...hehe

ame elms ! said...

HAHA . ame singgah dari segmen Umar Faruq ! nie , nak wish semoga bahagia dengan pasangan anda ya . HAHA . :)

have a great day ahead ya . and if possible , sampai kan salam ame pada pasangan anda . HAHA .

Anonymous said...

Eh, kapel betul2 ke ni?

muz said...

@Anonymous
Pergi tanya cik opie...hehe

Anonymous said...

@muz
grrr. why don't u the one answer that. Hehe..

muz said...

xdelah geng...ne segmen UMAR FARUQ je...hehe

muz said...

@Anonymous
Saya tahu siapa awak? Dah rindu saya ye... :)