Saturday, 2 July 2011

31-7 Birthday Giveaway!


Kali ne Cik Sunah Sakura akan mengadakan GA bersama 3 orang rakan blogger yang lahir pada hari dan bulan yang sama tahun je berbeza, boleh kira kembar "Hari" "Bulan" lah... :p

Sunah Sakura - 31 Julai 1987
cik pulau - 31 Julai 1988
CiKaLi - 31 Julai 1989
gadis melayu - 31 Julai 1990



Sesiapa rasa nak join tu click je banner kat atas tu ye...


6 comments:

Sunah Sakura said...

oh maiiiiiiiiiiii...ini lagi satu yang mengharukan hati saya pagi2 ni... T____T terima kasihhhhhhhhhhh!!! saya kena kumpul semua e-kad ni!!!

muz, thanks join...thanks gak untuk doanya... :)

jangan lupa submit link kat entri cik pulau macam yang disebut dalam cara2 nak join.. :)

muz said...

sama2 wak,

thx singgah sini...

ok nanti saya wat macam awak suruh tu... :)

gadis melayu said...

hadiah best lg.. suka3.. terima kasih.. gadis amik ye gmbar tue.. heeeeee~ ^_^

muz said...

@gadis melayu
Dipersilakan memang khas untuk korang pun..hehe

iLa VaNiLLa said...

gud luck muz.. ^^

muz said...

@iLa VaNiLLa

awk pun ye... :)