Saturday, 16 July 2011

Says

Korang semua mesti ada yang join churp-churp kan? Yelah daripada menunggu Nuffnang dengan BE yang entah bila baru dapat kan. Walau dah macam-macam tips kita buat tapi takda hasil pun, so apa kata kita tambah satu lagi sumber pendapatan iaitu SAYS. SAYS sama macam churp-churp, tapi mungkin lebih menarik...


Muz dah join, kamu tak nak turut serta ke? Kalo nak join register kat link bawah ne.

12 comments:

oPiE iSa said...

Laa, igtkan sifu nak bg reward.

muz said...

@oPiE iSa
Hehe...boleh nanti muz wat GA k..hadiah apa best ye..

oPiE iSa said...

@muz
Mouse canggih. Wakaka!


Entri Terbaru Saya : Personaliti Berdasarkan Punggung!;
Day 6 30Days Blog Challenge..

Boleh tolong komen Sini?
Hehe..

muz said...

@oPiE iSa
Perli ye...hehe

Boleh demi opie apa saja...opss

Famili Ceria said...

says.my ganggu tak status glitterati Nuffnang?

Menarik di sini:
1)Semak UPU sekarang!!
2)Blogger terbaik Blog Sharifdez
3)Minyak Tanah Jadi Ubat

oPiE iSa said...

@muz
bah, sy tunggu GA tu. =P

CMRatu Fotografi said...

tu la nak tahu gak.. kacau status glitterati x?

Cik Kay Jue said...

macam mana nak guna benda ni? CKJ da penah buat da.. tapi tak on pun. rasa macam mau delete pun ada.

muz said...

Famili Ceria & CMRatu Fotografi : Korang update status dan bagitahu korang join ads kat says.my.... :)

oPiE iSa : Tunggu taw jangan tak tunggu...hehe

Cik Kay Jue : Napa pula CKJ?

Cik Kay Jue said...

CKJ tak faham la macam mana mau guna. hehe. macam pelik.

muz said...

@Cik Kay Jue
Hehe...muz pun baru belajar guna ne... :)

Anak Wak Mail said...

dah join dah sys.my ni..baru cashout 2 kali..hehe..=)