Friday, 15 July 2011

Teman Blogger ashafanie



Ne segmen kenal-kenal dari kawan blogger kita. Sapa nak join klik je banner dia k.
Oleh kerana muz tak ngantuk g muz pun ambil kesempatan join segmen ne.

Aisey ada soalan ye, xpa orang dah tanya kita wajib jawab kan...*wajibke...hehe*

Nama Penuh :
Musa Sarudin

Nama Blogger :
Muz

Umur :
19 tahun hingga 25 tahun...*22 tahun lah*

Kerja :
Kerja..*sori top secret*

Entri Popular :
Emm...malu nak cakap tapi nah ambek ar..hehe >Segmen Blogger Bersama Muz<

Mengenai komen blog awak :
Ok blog awak cantik dan simple, kombinasi warna masih ok. Cuma kurangkan post kat bahagian HOME tu, letak 4 atau 5 post je.... *jangan marah... :)*



p/s : dah siap, macam ne bah kan?? :)

51 comments:

ashafanie said...

Muz..TQ join..td yg prtma..hehe

ni yg ashafanie nak..

post kat home 2 je.. mgkin Muz singgah blog msa tgh stting design..hehe..anyway TQ

muz said...

@ashafanie
Ur welcome...hehe

ye ke, tak tau plak tengah renovation...hehe

vampire's lovex said...

lahhh asal keja secret plak ? hahaha.

muz said...

@vampire's lovex
Haha...terpaksa dirahsiakan...

Cik Bell said...

umo 22 yer ni..
Uncle Muz!!!!!!!!!!!!
hahahahaa ^_^

muz said...

@Cik Bell
hehe...uncle lagi tu, saya muda masih...haha

oPiE iSa said...

laaa, budak masih rupanya sifu ni.... :)

muz said...

@oPiE iSa
Yup orang bujang...haha

oPiE iSa said...

@muz
Kalau umur 22 suda berbini pelik juga kan. :)


Burung Siapa Ni?;
Double Meaning Photos

muz said...

@oPiE iSa
Aish pelik ke? Napa plak? Hehe..

oPiE iSa said...

@muz
Mudanya 22. pendapat saya lah, tapi kalau semua dah ready, boleh jalankan tggjwb, ok ja kali... :)
pendapat ja ni. Sebab saya baru 22 juga, mcm takcukup pngalaman untuk mendirikan rumah tangga kan. :)
pendapat ja aa....

muz said...

@oPiE iSa
Itu terpulang pada individu, saya pun tak bersedia juga dalam umur macam ne..hehe

oPiE iSa said...

@muz
Oh, takready lagi, dah ready bgtahu aa... haha..

Asyik sifu kenakan saya, saya kenakan sifu pula. jan marah aa... =P

muz said...

@oPiE iSa
Kalo saya dah ready macam mana..hehe

xpa muz okay je pun... :)

oPiE iSa said...

@muz
Uina, tadi bilang belum ready, sekarang ready pula. Kalau dah ready sangat, mesti kasi capat.... Haha!


p/s:konvo sy nti sy mo singgah labuan, ready2 kan coklat dua bot aaa... =P

muz said...

@oPiE iSa
Uish yeke...aisey man, boleh jumpa ne...haha, nanti saya sedia coklat sebagai hantaran...opsss...haha

oPiE iSa said...

@muz
Bah, saya dtg sma mak sy ni. jadi sifu ready2 lah ya. bungkus byk2 coklat tuh. Hahahaha...

*bulih sewel juga layan sifu ni.hahahahahhaha*

muz said...

@oPiE iSa
Hehe..ok2 nanti muz bungkus banyak2, hantaran coklat, baju pengantin coklat, pelamin coklat, makanan hidangan coklat, semua mestu coklat...amacam..hehe

oPiE iSa said...

@muz
Uina, kaya juga sifu ni mau semua coklat. Saya ok jak..

LoL! XD

muz said...

@oPiE iSa
Habislah ko bankrap muz...haha

oPiE iSa said...

@muz
Bukan saya mnta, sifu yang offer aa... Haha...=P

muz said...

@oPiE iSa
Xpa sekali dalam hidup...muz relakan jua...hehe

oPiE iSa said...

@muz
Mereng suda saya ni sebab Sifu,,,,,
@_@

muz said...

@oPiE iSa
Alamak jangan mereng dulu nanti tiada kawan muz berbicara... :)

oPiE iSa said...
This comment has been removed by the author.
oPiE iSa said...

@muz
Kunun.... sanang2, sifu mereng juga lah...

muz said...

@oPiE iSa
hehe, tadi muz sekarang tukar lagi...kan sweet panggil muz tu...hahaha

oPiE iSa said...

@muz

Bah, Saya panggil SifuMuz... Lalalalalala~

muz said...

@oPiE iSa
Hehe... i like...

oPiE iSa said...

@muz
(*^___________^*)

muz said...

@oPiE iSa
Napa dah tu wak?

oPiE iSa said...

@muz
Senyum bah tu...Huhu~

muz said...

@oPiE iSa
senyum dia terlampau panjang, takut muz tengok,...hehe

oPiE iSa said...

@muz
Kasi yg pindik lah..
(*^__^*)
hehe~

oPiE iSa said...

Sifu, itu GA ooh, boleh ka sy taajoin. Taapandai woo review blog urang. Uhuk. jan kecik hati aaa.. :)

Sorry.. :-(

muz said...

@oPiE iSa
Xpa xda hal lah...muz jenis ok je...
(*^___________^*)

oPiE iSa said...

@muz
Huhu. TQ!
Eh, tiru smiley orang nampak...
c(:

muz said...

@oPiE iSa
Alah apa salahnya, untuk kita dua je kan...hehe

oPiE iSa said...

@muz
Untuk sy satu urang ja bah~
ok, ok, ambil la, nti menangis pla.. haha!
c(:

muz said...

@oPiE iSa
Aisey xnak share dengan muz ke...hehe
Tiap malam opie aktif online ar...

oPiE iSa said...

@muz
Guna sak lah, Main2 ja tadi.
Jumaat and Sabtu ja aktif, sebab keesokannya cuti. Hehe. Hari2 lain, pasif.. Haha. Sifu tu, tiap2 malam pun aktif ja 0n9. nda ngantuk diofis ka?

muz said...

@oPiE iSa
ne muz ada free sikit, silap2 minggu depan bz sudah ne...haha...tapi maw cuba on9 juga wooo...rindu nanti sama blogger terutamanya awak...opsss

oPiE iSa said...

@muz
Kunun. Saja mo ambil hati spya boleh sumbang traffic.. Haha. Kan?
;-)

muz said...

@oPiE iSa
dui sampai hati bah tuduh orang macam tu...

oPiE iSa said...

@muz
Haha. Joke bah tu. Itu pon mo sedih. Haha. Saya datang blog ni pon memang selalu klik nuffnang sma churp2 tuh... *^^

muz said...

@oPiE iSa
Wah itu macam kah, thx lah awak sudi jenguk rumah kite ne...haha

oPiE iSa said...

@muz
Yala, macam tu lah. siap bilang rumahnya, sayang betul sama blog... Haiz~ *^^

muz said...

mestilah, banyak masa muz terbuang untuk bina wooo...haha

oPiE iSa said...

@muz
Erk, berusaha keras demi blog. Baguih! Terbaiklah Sifu! Hehe..
eh, dah layan cerita seram tu?

muz said...

@oPiE iSa
muz tak sempat p baca lagi...hehe

oPiE iSa said...

@muz
Haha. takut lah tew. G ajak housmate teman...