Sunday, 27 November 2011

Cantikkan Desktop Win-7 Dengan Rainmeter Omnimo






Jom transformasikan desktop anda kepada tampilan menyerupai Win 7 Phone Edition / Win 8 dengan mengikuti beberapa langkah mudah di bawah ini

1. Download Rainmeter 


Semak versi Rainmeter yang anda download adalah versi 2.1, jika tidak Omnimo tidak akan berfungsi

2. Download Omnimo 


3. Install Rainmeter telebih dahulu !!

4. Kemudian baru Install Omnimo !!

5. Selesai!

9 comments:

Mohd Zakwan said...

nanti ada masa lapang zakwan try.. pemilik blog ni dah try ke belum ? hehe
Blog Mohd Zakwan :)

ijA said...

mus, apa kelebihan rainmeter ne

Mr.Muink said...

dah pakai lame dah . hehe .~

jemput singgah .

orang yang tak pandai menghargaii ,

http://muinksnikerdoodle.blogspot.com/2011/11/manusia-ke-ape-nih-grrr.html

Mr Muz said...

@Mohd Zakwan

mestilah sudah... :)

Mr Muz said...

@ijA

Mencantikkan desktop macam win 7 phone atau win 8...

Mr Muz said...

@Mr.Muink

Best tak?

Lena Yna said...

skt nye ati,download raimeter ok dah,download omnimo byk kali asik crack jer,geram tol la..!!! boleh ajar tak?

Aqmil Lambung said...

screenshot x de




Blog Bukan Sekadar Tulisan | by Aqmil Lambung??

edi sukarman said...

Mantab Dah Masbrew !!!
Follow Back ya !!!
http://edisukarman.blogspot.com