Monday, 14 November 2011

Dengarkan Kami Di RileksFM

Assalammualaikum dan selamat sejahtera semua,

Mana yang sibuk dengan kerja menghacking tu, jom rehat-rehat kejap dengarkan music... Jangan asyik pecahkan kod je, kang pecah kepala terover berfikir plak... Dan mana yang nak cari stesen radio terbaru... Jom join kami di RileksFM...




Sebenarnya muz nak kenalkan dengan korang salah satu stesen radio terbaru iaitu RileksFM, stesen radio ini dikendalikan oleh Rileks Community... So bila dengar kat stesen ne korang boleh Rileks kan diri, dah nama pun RileksFM kan... Hehe

Selain itu korang boleh request lagu dan layan Deejay yang sempoi, comel-loteh serta hensem-mansem dan korang boleh Rileks kat sana, sapa ada IRC boleh join sembang kat MIRC dan yang tak guna IRC pun boleh join gak sembang dengan pengguna yang lain...

Kat bawah ne Muz ada screenshot sikit, kalo nak klik je link bawah gambar k...


Yang kat sini muz biasa guna sebab ini web rasmi,
dan kat sini korang boleh bersembang, request lagu dan guna MIRC...


RileksFM merupakan Radio Online. Jika sebelum ini lebih mensasarkan pendengar blogger , kali ini ianya diperkemaskan lagi dengan menyokong penggunaan Forum rc.my
Dengarkan kami dengan celoteh DJ yer disamping berforum tu.


Penggunaan : 
Sembang berfungsi sebagai medium chatting sesame ahli disamping boleh mendengar Radio RileksFM ( pastikan anda mempunyai flash ). Anda juga boleh membuat permintaan lagu dan ucapan melalui fungsi Minta Lagu & Ucapan yang menghantar terus permintaan anda ke medan IRC (#rileksfm). Namunpun begitu , anda juga boleh terus ke #rileksfm dengan fungsi  IRC Chat yang disediakan kami. 


Selamat mendengar !




So kalau nak try2 dengar RileksFM klik
je kat mana-mana link di atas ne...



Dah tu jangan lupa like fan page RileksFM okay... :D

3 comments:

Anum said...

jom terjah

Aqmil Lambung said...

nampak macam best... dengar radio ni cepat habis limit broadband x??





Blog Bukan Sekadar Tulisan | by Aqmil Lambung

l° ~❤Misz Nadea❤~°l said...

like like like :D