Wednesday, 6 July 2011

Sabar Wahai Hati...

Fuh hari ne memang cukup kaw2, muz memang bz giler... Jam dekat 9 tadi baru muz balik... Rasanya macam nak patah gak badan...*kelentong je, kalo patah tak dapatlah muz update blog*



Dah selesai makan and mandi muz pun berlepak dengan laptop ne sambil tunggu masa tido, yelah muz dah rindu kat blog muz ne...hehe First je muz buka gmail, fuh memang bertimbun email yang minta di reply dari blogger... Hehe... *retis katakan...haha*





Dah siap reply semua email muz buka GooGle Reader, wow terkezut muz tengok ada 300 lebih blog update, fuh kena terjah ne untuk cari cerita baru.... tapi taklah muz dapat nak terjah semua, muz akan jenguk mana yang sempat ye...*ayat retis lagi...hehe*



Ok lah itu je muz nak cerita, lepas ne muz nak terjah blog mana yang sempat then muz nak tido, esok muz kena pergi kerja lagi....*ayat retis ne*



esok kena update lagi kerja yang tak siap hari ne, adush berasap gue hari2 macam ne...hehe

8 comments:

oPiE iSa said...

Bos besar ni....bz nya~

Cik Kay Jue said...

sabar2... biasa la tu.. sekali-sekala..

muz said...

@oPiE iSa
Haha mana opie tau bos saya besar...

muz said...

@Cik Kay Jue
Tu lah pasal ne CKJ, pening kepalanya minggu ne....

Ana Jannah said...

hanya senyum bila baca entry ne..sememnagnya saudara tak sombong...:)

muz said...

@Ana Jannah

Terima kasih Ana...

awak buat hati saya ada taman baca ayat awakk... T.T

Anak Wak Mail said...

retisss!!

jangan lupa datang blog i ye!hehe..

muz said...

@Anak Wak Mail

Ok peminat..hehe

Nanti saya autograf kat blog awak ye...hehe