Tuesday, 16 August 2011

Cakap Awak Memang Betul

Assalammualaikum,

Ya cakap awak memang betul, tak sangka plak ada yang perasan saya jarang update blog ne dengan benda yang berfaedah kan, asyik-asyik entry syok sendiri kan, yup muz memang agak bz minggu ne, rasanya untuk reply comment korang pun muz susah nak curi masa...

Apalagi nak sepak blog korang semua, tapi muz ok je kalo ada yang sudi lawat sini muz ucapkan terima kasih, walau muz tak terbalas comment korang tapi muz tetap baca kalau tak macam mana muz nak perasan ada yang perasan blog muz jarang update kan?

Apa pun insya allah kalau muz ada masa nanti muz terjah balik blog korang semua ye... Korang semua masih puasa penuh ke ne?

16 comments:

c genk bah ne said...

Muz..
aku pun jrg2 dah ke blog mu hehehe..

forever yours said...

hehe nk lepak blog u xmo keluar dah.

sergeant keroro said...

utamakan yang penting dulu :)

Ana Jannah said...

sape kate blog muz syok sendiri?? punyalah bnyk info. terutamnya saya yang rabon IT neh..hahaha...life wasn't always easy....take time...

p/s: alhamdulillah masih penoh posa...hihih :)

NA said...

Takpelah kerja lagi utama. Apabila ada masa senggang barulah pulun puas-puas melawat blog orang dan menulis :)

-wina1979-

fatin syahirah :) said...

ehh. mestilah penuh. mana boleh lompng lompong ni. haha. sama lah. busy gak. ada test. WOOO o.o

..cik gugu.. said...

cmt ary rye muz.. hehehe tetiba ;)

muz said...

c genk bah ne : betul tu, aku lagi lah jarang dah ke blog yang lain..

forever yours : Jangan nanti kena marah lepak sini lama2...hehe

sergeant keroro : Betul tu sergeant...hehe

Ana Jannah : Hehe, thx ana..ya life is not always easy... hari ne posa tak?

NA : Hehe..insya-allah kadang2 rasa macam masa ne terlalu cepat meninggalkan kita terkejar-kejar kat belakang dia...

fatin syahirah :) : Syukur lah kalo macam tu...hehe

..cik gugu.. : Awalnya gugu ne...heheh, anyway selamat hari raya gakk... :)

Anum said...

insyaallah

cIk PikA said...

hehe.. pose penoh la.. :) pika pon jarang on9.. :) kekadang owg tego.. baru le wat entry.. hehe..

oPiE iSa said...

Ngarut jak urang tuh! byk info bah neh,,, teda pon yg syiok sndiri...

oPiE iSa said...
This comment has been removed by the author.
Edina Kasyah said...

fuyooo maen sepak2 blog org rupanya muz ni haha

Anak Wak Mail said...

tak pe..yang lebih penting diutamakan..hehe..jarang update ke??hihi..mcm selalu je..:P

Cik Kay Jue said...

same la kita... ada bz da... sebab raya da dekat.. eh? da nak raya?? hehe..
bukan bz untuk persiapan raya.. tp bz ngn kerja2 yang ada.. huhu.. ape2 pn good luck n have a nice day ea muz. same2 la kita menghabiskan kerja2 yang ada.. huhu..

muz said...

Anum : Insya-Allah...

cIk PikA : Hehe, saya nak lah selalu tego awak baru selalu online kan... :)

oPiE iSa : Hehe, thx... :) Dengan syg mesti kena update kan... :)

Edina Kasyah : A'ah... Orang lain terjah, tapi muz sepak...hehe

Anak Wak Mail : Yeke? Muz rasa jarang bah... Hehe

Cik Kay Jue : Betul, sama2 kita siapkan kerja2 kita yang tak pernah selesai ne...hehe