Wednesday, 17 August 2011

Dugaan Puasa Ke Tujuh Belas

Assalammualaikum,

Akhirnya selesai gak sungkai tadi ne, orang dok semenanjung dah sungkai ke? Jap lagi tu... Relax korang ye... Hari ne muz rasa masa itu panjang sangat plak, punya lambat sejam tu nak berlalu... Muz kira dah sibuk juga tapi masa rasanya macam tak nak berlalu.. Haha..

Malam ne Nuzul Al-Quran kan? Dan muz pula masih duduk kat ofis ne, minggu ne asyik balik lewat je, nasib juga line internet dan ok cuma slow sikit tapi taklah se slow beruk band...

Hmm terfikir juga bila lah ada masa nak shopping raya ne, kurang-kurang nak beli baju juga sepasang dua, duit dah ada dalam poket cuma masa yang tak ada dalam tangan ne... Lepas ne muz nak bercuti lah dulu nak shopping sakan dulu...Haha...

6 comments:

Cik Kay Jue said...

CKJ tak sempat nak fikir lagi pasal baju raya ni.. busy.. hehe..

Lia-De-Pinky-Leo said...

cuti2, jgn lupa update ye.. heheeh..

Anak Wak Mail said...

err..sungkai tu ape tak paham??hehe

xcukup tu shopping 2 je baju raya..5 pasang baru hebakkk..haha

muz said...

Cik Kay Jue : Hehe... muz saje beli, lama tak beli baju..hehe

Lia-De-Pinky-Leo : Ok bah kalo kau...hehe

Anak Wak Mail : Sungkai tak faham? Hehe... Itu adalah sejenis makanan yang boleh dimakan tapi jangan selalu dimakan... Hehe, Kempis poket aku kalo macam tu...

vampire's lovex said...

hamboiii azam nak shopping sakan tu... lelaki memg sekali shopping kalah pmpuan, haha

muz said...

@vampire's lovex
Haha... yeke, jangan bimbang bah, perempuan tetap menang bab shopping ne...