Saturday, 6 August 2011

Untuk Pertama Kalinya


Semalam someone bagi benda ne kat saya... Apa ne? Dia lukis gambar saya lah... Hehe, tak sangka ada juga orang sudi lukis gambar saya, untuk pertama kalinya gambar saya dilukis oleh someone...

Em walaupun simple, Muz suka sebab at least ada yang lukis gambar Muz... Korang nak tahu someone tu siapa? Tanyalah someone tu sendiri.. Hehe.. Sori Muz tak boleh bagi tahu dia siapa ye...

Anyway Muz nak ucapkan selamat berpuasa untuk hari ke enam pada seluruh umat muslimin dan muslimat...
Semoga puasa dan ibadat kita sepanjang bulan ramadhan ini diterima oleh Nya....
Malam ini jangan lupa terawih taw.. Nanti puasa tinggal puasa lapar je... :)



17 comments:

Edina Kasyah said...

wow! tak sia sia lah selama ni orang panggil muz ensem haha

selamat berpuasa muz!

Cik Purple Pinkypuff said...

wah kacak! :) sapa yg lukis ni??? haaaa..secret admire ek??:D

Miz Novexx said...

wow!!!! terer orang tersebut, ni lukis pakai software ape??? semat lahh (^__^)V

iLa VaNiLLa said...

ensemnyew muz,, nk ngorat ! hee.. mesti sumone yg spesel an??? :)

sergeant keroro said...

wah wah XD

p/s : untunglah~ =)

muz said...

Edina Kasyah : Hehe...yelah tu, ada2 je edina ne...

Cik Purple Pinkypuff : Tq, ya someone yang lukis ne...hehe

Miz Novexx : Saya pun belum tanya lagi dia lukis pakai software pa... Hehe, Tq ar...

iLa VaNiLLa : Tq..em seorang teman yang lukis untuk muz ne...hehe

sergeant keroro : Thx sergeant...hehe

Cik Kay Jue said...

perrgghh... cantik seh.. ! suke suke suke... haha..

..cik gugu.. said...

jeles..!!!

Ana Jannah said...

wwahh bestnya ada org lukis gamba dia..hehehe...mmg encem la..:P

muz said...

Cik Kay Jue : Tq CKJ...hehe

..cik gugu.. : Hehe... napa nak muz lukis? Muz x pandai....hehe

Ana Jannah : Tq... :)

oPiE iSa said...

Wah, jadi macam ni lah muka sifu? ingatkan macho, rupanya sweet. mata sifu sepet ka tu?

Cik Kay Jue said...

CKJ sokong oPiE iSa... hehe.. macam ni ea muka muz? hehe..

muz said...

oPiE iSa : Hehe ye kot, macam chinese bah...

Cik Kay Jue : Alamak opie ada backup...hehe

Anak Wak Mail said...

pwh..camnilah muka muz..kalau jumpa kat luar nanti bolehlah tegur..dah kenal..hik3x..:P

vampire's lovex said...

pehhh !! kacak !! seksi !! pa lagi..apa lagi..hehe

unutnglah ada org lukis kan ..untunglah... :P

selamat berpuasa muz... ^^

NA said...

Camni ke rupa Muz? Comel gak. Muka tak bersalah. Hehe

-wina1979-

blog-tips-kurus said...

SA kah? (",)